VIDEO | Svjetski putopisac: Mostar definitivno vrijedi posjetiti
Dojmovi iz Mostara
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 10:02
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
VIDEO | Svjetski putopisac: Mostar definitivno vrijedi posjetiti
0

Svjetski putopisac dao odgovor na pitanje: Treba li posjetiti Mostar?

''Mostar definitivno vrijedi posjetiti'', rekao je svjetski putopisac Gabriel Morris. On je na Youtubeu objavio video koji je snimio GO PRO kamerom za vrijeme posjete Mostaru.

Za Mostar je rekao kako nudi jeftino prenoćište. Svidjela mu se rijeka Neretva, te Stari most. Hrana na njega nije ostavila poseban dojam, ali mu se svidio ambijent restorana u kojemu je jeo.

U Mostar je došao iz Sarajeva, a svoje putovanje je nastavio prema Dubrovniku i Crnoj Gori.

Gabriel je svjetski putopisac koji je od svog prvog putovanja u Europu u ljeto 1990. godine, kada je imao 18 godina, bio u raznim avanturama širom svijeta.

Autor je zbirke "Following My Thumb" autobiografske priče nastale tijekom putovanja po svijetu. Napisao je nekoliko drugih knjiga koje su dostupne na Amazon.com.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.