Suradnja na spotu

VIDEO | S.A.R.S. dobio ''Diplomu''

Kultura / Glazba | 04. 07. 2017. u 23:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od vodećih regionalnih bendova S.A.R.S. objavio je novi video i to za pjesmu 'Diploma' koja se ranije našla na njihovom aktualnom izdanju 'Poslednji album'.

Kao gost na pjesmi pojavljuje se i frontmen benda 'Pera Defformero', Goran Biševac Biške.

"Za realizaciju ovog spota bio je zadužen Ivan Stojiljković, sa kojim smo već imali priliku raditi na spotu za pjesmu 'To rade'. Očekivanja su bila velika i Ivan ih je i te kako opravdao. Sama pjesma ima jasnu poruku, a spot na brutalan način prikazuje koliko je čovjek u stanju da šuti i trpi", izjavio je ovom prilikom frontmen benda S.A.R.S. Žarko Kovačević.

"Ideja za spot je nastala kao osvrt na to šta danas mladi predstavljaju na ovom području. Ako nas ne podvode roditelji, namještaju preko svojih veza nekom za pod lakat, ako nas ne prodaju gazde i traže od nas da se smješkamo dok nam čupaju kosu sa glave i gaze po žuljevima, ako nas ne tjeraju da budemo dio legalnog reketa i čuvamo nekim jadnicima šaka jada od kojih žive onda postajemo estrada, pervertidi, postajemo ovisnici, postajemo crvi bez mozga.

A kada je tako onda nam ništa drugo ne preostaje nego da sačekamo da naše vrijeme prođe", izjavio je redatelj Ivan Stojiljković.

"Ova pjesma, a i spot su namijenjeni svim budućim mladim generacijama kao jedan dokument vremena u kome smo mi, njihovi stričevi, očevi, tetke, majke… bili mladi i bijedni. Dokument, jer svakako nije pokret niti revolucija – već imamo dovoljno mozga da shvatimo da se ovdje, na žalost, ne možemo promijeniti".

Kopirati
Drag cursor here to close