VIDEO | Internet senzacija Meca i Omčo stižu u Hercegovinu
Mini turneja
OBJAVA: Četvrtak, 11. svibnja 2017. 21:47
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Meca i Omčo
0

Film 'Macola' već je premijerno prikazivan u nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini, te je oduševio prisutne, a najviše one najmlađe.

Meca iz Cazina i Omčo iz Bihaća snimili su svoj prvi dugometražni film 'Macola', a njegova premijera bit će održana ovih dana u više gradova u Hercegovini.

Turneja po Hercegovini kreće iz Livna gdje će film biti prikazan u prostorijama Narodnog sveučilišta 15.5. od 20 sati. Zatim slijedi Posušje 16.5. u Kino dvorani s početkom od 19 sati. Nakon toga film 'Macola' će biti prikazan u Jablanici 17.5. u Kino dvorani od 20 sati. Slijedi Čapljina 18. svibnja u Kino dvorani s početkom od 20 sati. Prikazivanje filma u Mostaru bit će upriličeno 19.5. u prostorijama Kosače od 20 sati.

Film 'Macola' već je premijerno prikazivan u nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini, te je oduševio prisutne, a najviše one najmlađe.

Film 'Macola' je komedija u kojoj dva brata duguju novac, a iz problema će ih pokušati izvući njihov rođak, koji ih uvaljuje u još veće probleme. Na premijeri će biti prisutni i glavni glumci ovog filma. Ulaz je 5 KM.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.