VIDEO | Goran Bogdan o filmskom izletu preko Bare
Kod braće Cohen
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 22:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
VIDEO | Goran Bogdan o filmskom izletu preko Bare
1

Crna komedija, misteriozna drama s ubojstvima i čudnim likovima, to je ukratko američka hit serija Fargo, koju kritičari hvale, a publika obožava

U trećoj sezoni Farga koju u dvije uloge istodobno nosi slavni Ewan McGregor glumi i naš Goran Bogdan, koji se pojavljuje u ulozi ukrajinskog batinaša Jurija.

Crna komedija, misteriozna drama s ubojstvima i čudnim likovima, to je ukratko američka hit serija Fargo, koju kritičari hvale, a publika obožava, navodi RTL koji je ugostio Bogdana.


U prve dvije sezone pobrala je gotovo sve televizijske nagrade, i Zlatne Globuse i Emmye, ukupno je nominirana za 164 nagrade, dobila ih je 40. Serija je nastala prema kultnom filmu Fargo isto tako pomaknute i čudne braće Cohen.

Bogan nije smio otkrivati detalje serije. 

RTL-ov voditelj Zoran Šprajc, koji je ugostio Bogdana, napisao je na društvenim mrežama kako ga ''žene ga obožavaju, a neki kažu da ima veći potencijal od Višnjića i Šerbedžije zajedno''.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
meky brown
1. meky brown
prije 126 dan.
svaka čast Bogdanu na uspijehu, ali opet licemjerje naših rvatskih susjeda - u naslovu ovoga na rtlu- naravno već dobropoznata činjenica - kad je hercegovac, i to u ovom slučaju širokobriježanin, super svjetski uspješan, onda on u medijima u Hrvatskoj će uvijek biti Hrvat, nikad Hercegovac, a s dr.strane evo iza ove utakmice Široki-Sarajevo - svi širokobriježani su proglašeni nehrvatima, u.stašama, nacistima, zadrtima, kamenjarima i brojnim sličnim podrugljivim iako je i.diota na tribinama bilo možda minorno ali se jesu isticali ( a na kojim se to utakmicama ne ističu...), naravno ali za slučajeve kad ti isti širokobriježani super pozitivno uspiju u svijetu - onda su oni Hrvati ---
+26
-2
0
BA
Chrome