Sretno

VIDEO | Galija proslavila 40. rođendan

Lifestyle / Flash | 30. 12. 2016. u 07:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rock grupa "Galija" proslavila je u četvrtak navečer u beogradskoj Hali sportova 40 godina postojanja, podsjetivši publiku na hitove koji su obilježili njihovu dugu i bogatu karijeru.

"Galija" je zasvirala "Mesto pored prozora" i bez mnogo interakcije s publikom nastavili su nizati hitove, na svom prvom koncertu u Hali sportova, prenosio Tanjug. "Noć", "Da me nisi", "Kada me pogledaš", "Na tvojim usnama", pa preko "Zonine pesme" koju su radili za film "Zona Zamfirova", do "Plava lepa i pametna" i "Ti možeš sve".

Pjevač niškog sastava "Kerber" Goran Šepa-Gale pridružio im se i prvi put su Nenad Milosavljević i on izveli na sceni pjesmu "Sloboda" s albuma "Korak do slobode", koji su snimili 1989. godine.

"Galija" je ugostila i svoje nekadašnje članove klavijaturistu Sašu Loknera (Bajaga i Instruktori) i gitaristu Sašu Ranđelovića (Neverne bebe). Poslije 18 godina ponovo su zasvirali zajedno i podsjetili publiku na pjesmu s početka "Galijine" plovidbe - "Decimen", kao i na numeru "Put".

Milosavljević je sam s posjetiteljima otpjevao "Da li si spavala", pjesme "Kotor" i "Možda sam lud" podigle su sve sa tribina u Hali sportova, "Trube" pjevao je zbor fanova, a uz "Digni ruke" svi su bili na nogama.

Uslijedila je balada "Još uvek sanjam" uz predstavljanje članova benda.

"Ovih 40 godina smo prošli i "još uvek sanjam…"", rekao je Milosavljević i nastavio hit kojim je i završen dvosatni dio koncerta uz dug i gromoglasan pljesak.

Kopirati
Drag cursor here to close