VIDEO | Devetogodišnja Celine poznatim hitom rasplakala milijune
''Razvalila''
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 9:48
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Celine 9 screen
0

9-godišnja Celine Tam je rekla da jednoga dana želi biti nova Celine Dion i odlučila se predstaviti upravo njezinom pjesmom.

Do sada ste mogli pogledati na desetke videa iz showa ''America' Got Talent''  i sličnih emisija gdje su pojedini pjevači oduševili žiri svojim izvedbama.

No, 9-godišnja djevojčica Celine Tam, čiji video je ''procurio'' u javnost i prije samog emitiranja, pjesmom od Celine Dion ''My heart will go on'' je jednostavno ''razvalila'' i pokazala kakve vokalne sposobnosti ima u ovim godinama.

Zanimljivo, roditelji su joj veliki obožavatelji Celine Dion te se njoj dali ime Celine, a njezinoj mlađoj sestri Dion. I naravno, 9-godišnjakinja je rekla da jednoga dana želi biti nova Celine Dion i odlučila se predstaviti upravo njezinom pjesmom.

Video na društvenim mrežama u tri dana bilježi milijunske preglede, a cijela izvedba tek se na YouTubeu pojavila u ponedjeljak ujutro.

Publiku i žiri je rasplakala, a hoće li i vas? Pogledajte u nastavku:

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.