FOX 2

VIDEO | Jelena Karleuša 'polira' imidž Srbije u SAD-u

Lifestyle / Flash | 25. 02. 2017. u 15:50 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanska pop-folk pjevačica Jelena Karleuša gostovala je na američkoj televiziji FOX 2 kod Leeja Thomasa povod svoje američke turneje. U njenom društvu bila je i njen glasnogovornica Mirela, kako ju je Thomas najavio, koja je očigledno glavni krivac za njenu američku promociju.

“Sa mnom u studiju nalazi se internacionalna pop pjevačica Jelena Karleuša koja će nastupiti u Detroitu. Ona je najveća i najseksipilnija zvijezda koja dolazi iz Srbije", rekao je Thomas.

U razgovoru koji nije trajao duže od 4 minute, Jelena Karleuša je pričala o sebi, odnosno glazbenoj karijeri, glazbi kojom se bavi ali se dotakla i devedesetih godina.

“Bilo je to davno! Srpski narod je specifičan narod. Divlji, ali lijep narod. Nakon svega što se dogodlo devedesetih godina, danas pokušavamo da ‘ispoliramo’ imidž naše države u svijetu. S tim u vezi, u svijet šaljemo prelijepe plavuše da taj imidž popravimo koliko god je to moguće", našalila se Karleuša.

Jelena Karleuša je svoju mini američku turneju započela u Makedonskom kulturnom centru, a karta za nastup iznosi 40 dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close