''Vesele žene s Pecare'' prvi singl širokobriješkog benda Not Jane
Indie-pop-rock trio
OBJAVA: Četvrtak, 4. svibnja 2017. 19:17
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Not Jane ŠB Drago LjubićNot Jane ŠB Marko KaračićNot Jane ŠBNot Jane ŠBNot Jane ŠB Drago Ljubić
0
Not Jane ŠB Drago Ljubić
Not Jane ŠB Marko Karačić
Not Jane ŠB
Not Jane ŠB
Not Jane ŠB Drago Ljubić

''Odlučili smo da 'Vesele žene s Pecare' budu prvi singl zbog jednostavnosti teksta, pamtljivih refrena, zanimljivih glazbenih dionica, ali i odlično odrađenog aranžmana''

Širokobriješkii alternativni indie-pop-rock trio Not Jane snimio je svoj prvi singl ''Vesele žene s Pecare''.

Pjesma je snimljena i miksana u studiju Stara kuća u Brelima, a producirao ju je Joško Klarić, poznat po svom autorskom projektu Ischariotzcky te kao pjevač benda Pešes.

Tekst i glazbu napisao je frontman Not Jane Drago Ljubić, a za aranžman velike zasluge ima odlična ritam sekcija benda Jure Brekalo i Marko Jumbo Karačić.

Kako su nam rekli iz Not Jane, pjesma o ženama s Pecare zapravo je slika jednog trivijalnog trenutka i pokušaj da se od nebitnog napravi bitno.

''Odlučili smo da 'Vesele žene s Pecare' budu prvi singl zbog jednostavnosti teksta, pamtljivih refrena, zanimljivih glazbenih dionica, ali i odlično odrađenog aranžmana. Na kraju, čovjek mora od nekud krenuti, a bend je i počeo s radom upravo na Pecari. 'Vesele žene s Pecare' su nastale kad sam sreo prijateljicu Maju Karačić, a pritom sam u ruci imao Shakespearove 'Vesele žene vindzorske''', izjavio je za Bljesak.info frontnem Drago Ljubić .

''Pjesmu planiramo objaviti u Hrvatskoj, uskoro snimamo i spot, a detaljnije ćemo kad sve izađe van. Već pripremamo i drugi singl, a u međuvremenu možda izbacimo i još jednu stvar'', dodao je Ljubić. 

Not Jane su osnovali Drago Ljubić i prvi basist benda Filip Karačić, a bend danas nastupa kao trojka: Drago Ljubić, Jure Brekalo i Marko Jumbo Karačić.

Od samog početka sviraju autorske pjesme, od kojih su neke već dobro poznate hercegovačkoj publici. Iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo i veliki broj nastupa, kako kao Not Jane, tako i u solo projektima te suradnjama s mnogim glazbenicima.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.