Mjesec ljubavi i karneval

Veljača u Piramidi

Lifestyle / Flash | 13. 02. 2017. u 11:03 Piramida SC

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponovo smo naš centar uredili i od njega napravili oazu ljubavi. Za uređenje prostora korišten je materijal koji pruža zadovoljstvo oku, koži i dodiru - svila. Svjetlucava, tanka, lagana i otporna, odaje utisak tajanstvenosti i misterije, a smatra se simbolom strasti, požude i seksipila. Osim svile, korišten je neizostavni simbol ljubavi i romantike, zasigurno omiljenije cvijeće koje se daruje dragim osobama - crvene ruže. Simbol su ljubavi i zahvalnosti, predivno mirišu, lijepo izgledaju, a označavaju ljepotu i savršenstvo.

Želite iznenaditi voljenu osobu? Koristeći popuste u trgovinama do 70% sa malo novca, orginalnosti i mašte možete priuštite poklon voljenoj osobi vrijedan sjećanja.

Posjetite za ovu prigodu posebno uređeni Piramida centar i uživajte u najromantičnijoj atmosferi i svirkama uživo Bojana, Anija Miljke, te u nastupu Ive Jurića od 21 sat na 2. katu na Dan zaljubljenih.

Svi zaljubljenici u ručni rad, i nešto unikatno moći će potražiti svoj idealan poklon za najdražu osobu na štandovima Udruge "Očima kreativaca" 13. i 14. veljače od 9 do 21 sat u prizemlju centra.
Osim što ste zaljubljeni budite i humani, podržite akciju "Poljubac za Ivana" te se fotografirajte prilikom poljupca sa najdražom osobom na "Klupi ljubavi" unutar centra, a fotografiju pošaljite na e-mail: [email protected].

Fotografije će biti objavljene na Facebook stranici našeg centra, a za svaku objavljenu fotografiju Piramida centar uplatit će 2 KM za liječenje mladog Ivana Vrebca iz Kruševa, a ista sa najviše lajkova ima mogućnost osvojiti poklon bon u vrijednosti od 150 KM.

Zajedno sa čokoladicama, humanitarna kutija biti će postavljena u prizemlju centra gdje će svi posjetitelji moći dobrovoljno ostaviti doprinos.

Ljubav je od bolesti jača.

Piramida shopping centar, Sve što trebam!

Kopirati
Drag cursor here to close