Antivalentinovo

Uz Let3 i Psihomodo Pop na scenu će izaći i Niet

Kultura / Glazba | 27. 12. 2016. u 14:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz slogan ''Ništa ljubav, turbo karanje'' Antivalentinovo 2 popunjava svoj line up! Prvacima rocka, 'Let3' i 'Psihomodo Popu', pridružuje se slovenski 'Niet'!

Legendarni slovenski punkeri iz Ljubljane nastupili su kao gosti 'Leta 3' na koncertu za ''tradicionalnu riječku rock obitelj'' u Torpedu i apsolutno vatrenom svirkom dokazali da itekako mogu stati uz bok najvećim predvodnicima rocka. Program Antivalentinova uključit će još neke izvođače čija objava tek slijedi, a time će se i zaokružiti program ovog jednodnevnog rock festivala.

Povoljne early bird ulaznice za dvoje po cijeni od 80 kuna moguće je kupiti samo do kraja godine! Od 1.1.2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 100 kn. Broj ovih ulaznica je ograničen pa se svakako preporučuje kupovina na vrijeme.

Također, od 1.1.2017. idu u prodaju i pojedinačne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kn. Na dan koncerta ulaznice za dvoje prodavat će se po 140 kn, a pojedinačne za 90 kn.

Antivalentinovo 2 održat će se u subotu, 11. veljače 2017. godine u Domu sportova, a izrazita posjećenost prvog izdanja svjedoči kako postoji interes za rock spektakl koji mjesec ljubavi obilježava na neki drugačiji način. I ovog će puta zvijezde večeri biti 'Let3' kojima će se pridružiti 'Psihomodo Pop'.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), u sustavu Eventima i na eventim.hr, te u riječkom Dallas Music Shopu.

Kopirati
Drag cursor here to close