petak, 31. ožujka

UWC Mostar organizira 5. festival za djecu

Lifestyle / Flash | 29. 03. 2017. u 16:07 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečano otvorenje i zabavni program 5. dječijeg festivala “Festival za djecu Mostar” bit će upriličeno u petak, 31. ožujka, na igralištu Gimnazije Mostar, s početkom u 10 sati.

Fastival je humanitarnog karaktera i posvec´en je djeci i mladeži sa posebnim potrebama, a održava se u organizaciji Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru.

U sklopu programa Festivala ove godine učestvovat će oko 350 mališana i volontera, koji c´e uz prigodan program obradovati i zabaviti sve građane Mostara, saopćeno je iz UWC-a Mostar.

Svojim izvedbama i koreografijama predstavit će se institucije “Los Rosales”, OŠ za djecu sa posebnim potrebama Mostar, Vrtić “Radobolja”, ustanove “Sveta Obitelj”, “Naša Djeca”, “Egipatsko selo Mostar”, te udruga “Vedri Osmijeh”, a poseban dio programa činit će gostujuće izvedbe Mostarskih mažoretkinja, PS 'Mo Stars' i Baletne skupine 'Arabesque'.

U suadnji sa Sportskim savezom Grada Mostara i Fondacijom 'Mali most' za sudionike će ove godine biti organizirane i posebne sportske igre i natjecanja, uz prigodne nagrade za pobjednike.

Festival, također, nudi vesele i zabavne likovne i umjetničke radionice za sve mališane i posjetitelje ovog događaja.

Za zabavu i radost mostarskih mališana c´e se pobrinuti i UWC Mostar klaunovi te animatori Mickey i Minnie Mouse, Spužva Bob, Hello Kitty i Our Kids Medo.

Posjetitelji Festivala c´e, osim zabavnog dijela programa, moc´i posjetiti štandove partnera Festivala koji će predstaviti svoje radove i rukotvorine institucija za djecu i omladinu sa posebnim potrebama, saopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close