Uvodi se dodatni Red Bull vlak za skokove u Mostaru
Posebna linija
OBJAVA: Četvrtak, 14. rujna 2017. 1:42
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Talgo vlak most
0

Kompozicija iz Sarajeva polazi u 9:53 sati u subotu 16. rujna, a u Mostar stiže u 11:52. Povratak iz Mostara je u 17:12 istog dana, a vlak u Sarajevo stiže u 19:17.

Nakon što su rasprodane karte za posebnu vožnju talgo vlakom na natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u Mostaru u subotu 16. rujna, organizatori su u suradnji s Željeznicama FBiH odlučili ubaciti još jednu talgo kompoziciju.

Kako bi velikom broju zainteresiranih olakšali putovanje u Mostar na natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva, organizatori su s Željeznicama FBiH dogovorili posebnu vožnju talgo vlakom na relaciji Sarajevo-Mostar-Sarajevo u subotu 16. rujna, finalnog dana natjecanja. Pošto su karte rasprodane, uvodi se još jedna talgo kompozicija, koja će voziti u isto vrijeme i po istim cijenama.

Kompozicija iz Sarajeva polazi u 9:53 sati u subotu 16. rujna, a u Mostar stiže u 11:52. Povratak iz Mostara je u 17:12 istog dana, a vlak u Sarajevo stiže u 19:17.

Cijena povratne karte iznosi 19,40 KM. Karta je besplatna za djecu do četiri godine (bez sjedećeg mjesta). Za djecu starosti 4 do 12 godina cijena karte je 13 KM, a u ponudi je i Family paket, karte za dvoje roditelja (ili dvije odrasle osobe) i dvoje djece 4 do 12 godina iznose ukupno 42,80 KM.

Zbog velikog interesovanja, preporučuje se pravovremena kupovina karata, koje su dostupne na blagajni Željezničke stanice u Sarajevu.

Stari most će biti zatvoren u terminu od 12 do 15:30 sati. Preporučeni pravac kretanja kroz Mostar za gledatelje koji dolaze vlakom je prelazak preko Titovog mosta na Musali (ili preko Lučkog mosta) i šetnja Bulevarom do Starog mosta, gdje se nalazi plato za gledatelje. Ulaz za gledatelje je besplatan, poručuju organizatori.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.