U Širokom Brijegu počela prva ''Craft Beer revija''
Ljubitelji piva uživali
OBJAVA: Subota, 12. kolovoza 2017. 0:26
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Craft Beer revija ŠB 2017 prva večerCraft Beer revija ŠB 2017 prva večerCraft Beer revija ŠB 2017 prva večerCraft Beer revija ŠB 2017 prva večerCraft Beer revija ŠB 2017 prva večerCraft Beer revija ŠB 2017 prva večerCraft Beer revija ŠB 2017 prva večer
0
Craft Beer revija ŠB 2017 prva večer
Craft Beer revija ŠB 2017 prva večer
Craft Beer revija ŠB 2017 prva večer
Craft Beer revija ŠB 2017 prva večer
Craft Beer revija ŠB 2017 prva večer
Craft Beer revija ŠB 2017 prva večer
Craft Beer revija ŠB 2017 prva večer

Ljubitelji piva već prve večeri mogli su probati craft piva iz cijele Bosne i Hercegovine

U petak navečer je u središtu Širokog Brijega, odmah do Trga širokobrijeških žrtava, počela prva ''Craft Beer revija Široki Brijeg'' koja se održava povodom Dana grada Širokog Brijega i trajat će pet dana.

Organizatori ovog zanimljivog događaja su mladi širokobriješki entuzijasti i ljubitelji craft piva za koje je pivo više od tekućine uz koju se opuštaju s društvom ili utažuju žeđ na ovim nesnosnim vrućinama. Za njih je craft pivarstvo priča za sebe, posebni svijet u kojem proučavaju i isprobavaju pivo, analiziraju okuse i uspoređuju kvalitetu hmelja.

''Želja nam je našim sugrađanima ponuditi zanimljiv događaj koji će naš Široki Brijeg pretvoriti u još zanimljiviju destinaciju, pogotovo u ovo vrijeme kada se u grad slijeva veliki broj domaćih ljudi, naših iseljenika i gastarbajtera te gostiju'', izjavio je za za Bljesak.info Božo Kraljević, mladi ljubitelj craft piva od kojega je potekla ideja za spomenutim događajem.

Ljubitelji piva već prve večeri mogli su probati craft piva iz cijele Bosne i Hercegovine, a sva se prodaju po jedinstvenoj cijeni od 3,5 KM. Osim dobrog piva, u ponudi je i roštilj po pristupačnoj cijeni.


Foto: Bljesak.info

Ponuda će se tijekom Craft Beer revije širiti te će gosti preostale četiri večeri imati priliku kušati piva spravljena po tradicionalnim i inovativnim recepturama u malim neovisnim pivovarama.

Riječ je o, prije svih, širokobriješkim craft pivima iz pivovara Lovac i Focus Craft Beer, ali i craft pivima koja spravljaju posuški Kamen, mostarski Oldbridž Craft Brewery, dobojski Castrum Craft Room, fočanski Raft Brewery, sarajevski Gelender te livanjska craft pivovara koja proizvodi ''Livanjsko pivo''.

Organizatori su za namjenu revije pripremili stilski uređen pokretni ugostiteljski objekt u obliku bačve koji se veže za prvu zamisao o craft pivarstvu i koji je u Širokom Brijegu već prve večeri udahnuo novi ugođaj u ove slavljeničke dane.

Druge večeri ''Craft Beer revije Široki Brijeg'', točnije 12. kolovoza, organizatori su za goste pripremili i glazbu uživo. Craft Beer revija svoja vrata otvara svake večeri od 20.00 sati, a završit će u utorak, 15. kolovoza, na Dan grada Širokog Brijega.

Portal Bljesak.info je glavni medijski pokrovitelj prve ''Craft Beer revije Široki Brijeg''.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.