Pet taksi

U Sarajevu otvoren 'pet taksi' - taksi za pseću raju

Lifestyle / Flash | 23. 07. 2017. u 14:49 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako imate kućnog ljubimca vjerojatno ste se, ako nemate vlastito vozilo susretali s problemima poput onih kako ga odvesti veterinaru, kako s njim na odmor, gdje ga ostaviti kad ste na poslu ili na putu.

Te probleme sada rješava "Snupi“, ali ne onaj kojeg pamtimo kao jednog od popularnih animiranih likova, nego "Pet taksi Snupi - taksi za pse“ .

A ovaj snupi nije samo taksi nego u okviru svojih aktivnosti pruža sve usluge za pse, kao što su gradski prijevoz do veterinara ili u salon za uljepšavanje, međugradski prijevoz, prijevoz na more ili planinu za psa i vlasnika, dnevne šetnje ili izvođenje, usluge dresure i socijalizacije, a u ponudi je i vrtić za pse, pa čak i izleti za "pseću raju".

''Ono sto je novo u našoj ponudi je "vrtić za pse" koji pruža dnevni boravak od 3, 6, 8 i 10 sati dnevno, a osim toga psi imaju mogućnost ostati spavati ili boraviti na duži period dok su vlasnici odsutni...Naš vrtić ima veliku igraonicu, s bogatim sadržajem za pse, veliku ograđenu zelenu površinu gdje se istrčavaju i igraju, a uskoro im planiramo napraviti bazen za kupanje da bi naše njuškice što ugodnije i zabavnije proveli boravak kod nas. U našem vrtiću nalazi se i "soba za odmor". Psi borave slično kao i kod svoje kuće, imaju sobe za spavanje u kojima su smješteni najudobniji krevetići za pse domaćeg brenda "Zzzz krevetići za pse", imaju igračke, poslastice i sve što im je pruženo u vlastitom domu'', rekla je u razgovoru za Fenu Meliha Hasanović iz taksija za pse "Snupi“.

"Snupi" u okviru svojih ponuda organizira i izlete za pse vodeći ih na razne destinacije, zimi na planine a ljeti negdje blizu vode.

Među brojnim uslugama koje "Snupi" nudi je i dresura koja je, kako ističu, drugačija za svakog psa.

''Prvo se napravi analiza ponašanja psa, pa se uzmu bitni podaci od vlasnika i po problematici radimo program, a specifičan je po tome što je u dresuru uključen i rad s vlasnikom'', kazala je Hasanović.

Dodaje da je dresura prilagođena i ljubimcima koji su udomljeni jer se radi socijalizacija po tipu problematike.

''Tu je i naš zlatni retriver "Faca" koji nam jako puno pomaže svojim staloženim ponašanjem, naročito kada se radi o socijalizaciji s drugim psima'',kazala je Hasanović.

Kopirati
Drag cursor here to close