U prodaji ulaznice za koncert Olivera i Gibonnija
Mostar
OBJAVA: Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. 16:41
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
U prodaji ulaznice za koncert Olivera i Gibonnija
0

U poslovnicama Globtoura u Hercegovini moći se se kupiti od prekosutra (srijeda).

Danas su puštene u prodaju ulaznice za koncert mostarski koncert Olivera Dragojevića i Gibonnia. Koncert će biti održan na stadionu pod Bijelim Brijegom, 23. lipnja u 21:00 sat, a ulaznice se mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a.

U poslovnicama Globtoura u Hercegovini moći se se kupiti od prekosutra (srijeda).

Na portalu kupikartu.ba su dostupne putem online prodaje, priopćili su organizatori.

Pripreme za veliki koncert Olivera i Gibonnia teku po planu, a koncert će zasigurno biti večer koja će se dugo pamtiti.

''Veliki koncert Olivera i Gibonnia ujedno je i predstavljanje njihovog zajedničkog albuma ''Familija'' koji donosi i 9 novih hitova. Naravno, pored novog albuma svakako će publika imati priliku čuti i nezaboravne hitove dvojice pjevača čiji umjetnički rad traje već desetljećima. Publici garantiramo nezaboravnu večer, a Mostar će zasigurno taj dan biti centar, ne samo Bosne i Hercegovine, nego i regije, jer već imamo zainteresirane grupe i iz drugih država regije'', rekli su ranije organizatori.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.