Vremenska prognoza

U ponedjeljak naoblaka, u utorak kiša

Lifestyle / Flash | 14. 12. 2014. u 09:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.

Više naoblake se očekuje u zapadnim i sjeverozapadnim područjima. Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove bit će magle ili niskih oblaka. Vjetar slab južnog smjera. Najviša dnevna temperatura od 8 do 15 stupnjeva.

U BiH će u ponedjeljak biti pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -1 do 5, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura od 7 do 14, na jugu do 15 stupnjeva.

U utorak će biti oblačno s kišom. U Hercegovini obilne padaline, a očekuje se između 30 i 50 litara kiše po metru kvadratnom. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera, krajem dana u skretanju na istočni i sjeveroistočni smjer. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura od 5 do 10, na jugu do 14 stupnjeva.

U BiH će u srijedu biti oblačno vrijeme s kišom prijepodne. Na planinama je moguć snijeg. Poslijepodne se očekuje prestanak padalina.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 6, na jugu do 11, a najviša dnevna temperatura 3 do 8, na jugu do 14 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close