U Mostaru večeras koncert Sergeja Ćetkovića
Poklon za Dan žena
OBJAVA: Utorak, 7. ožujka 2017. 14:24
IZVOR: Fena
AUTOR: Z.S.
Sergej Četković Press
0

"Meni je drago što ću biti poklon pripadnicama ljepšeg spola", rekao je Sergej te zahvalio na vrhunskoj organizaciji koncerta.

Koncert regionalne pop zvijezde Sergeja Ćetkovića održat će se večeras, 7. ožujka, u 20 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Sergej će se predstaviti mostarskoj i hercegovačkoj publici, a na poseban način pripadnicama ljepšega spola u susret Međunarodnom danu žena, rekao je u utorak na konferenciji za novinare u ime Agencije PROMO Boris Grbešić.

Naime, kako je kazao Grubešić, za glazbeni spektakl rasprodane su sve ulaznice, odmah nakon puštanja u prodaju zbog čega je Agencija PROMO najavila još jedan Sergejev koncert koji će se održati na jesen.

"Drago mi je što HT ERONET na ovaj način može pokazati kako je društveno odgovorno poduzeće te prepoznaje projekte koje vrijedi podržati", rekla je rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić Milinković.

"Meni je drago što ću biti poklon pripadnicama ljepšeg spola", rekao je Sergej te zahvalio na vrhunskoj organizaciji koncerta.

Dodao je kako mu ovo nije prvi put da nastupa u Mostaru s kojim ima posebnu vezu jer mu je majka rođena u gradu na Neretvi.

Organizator koncerta je Agencije Promo, a generalni sponzor HT Eronet.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.