Optika Šimić-Prskalo

U Mostaru otvoren prvi Zeiss Vision Center u ovom dijelu Europe

Lifestyle / Flash | 02. 06. 2017. u 08:50 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ulici Kneza Višeslava, u novoizgrađenom stambeno-poslovnom kompleksu, sinoć je otvoren Zeiss Vision Center, prvi takve vrste u ovom dijelu Europe.

Uz velik broj uzvanika koji su uživali u moderno uređenom prostoru s iznimno bogatom ponudom dioptrijskih i sunčanih naočala te moderno uređenim ordinacijama, dr. Marija Šimić – Prskalo je otvorila Zeiss Vision Center.

U svom obraćanju je istaknula kako brand Zeiss, 181 godinu od kako je osnovan, danas slovi za najcjenjenije ime u preciznoj optici te da je iznimno ponosna što je optika Šimić – Prskalo nakon 15 godina svog rada postala pouzdan i vrijedan Zeiss partner, što čini krunu njihovog poslovanja. Dodala je kako je ovakav projekt rezultat njihove želje da u Mostar dovedu najsuvremeniju dijagnostiku kakva se pod imenom Zeiss nudi u cijeloj Europi, te da je uz sav poslovni rizik kakav ovakva investicija nosi, ovo njihov pokazatelj da vjeruju u bolje sutra.

Dr. Šimić – Prskalo se u svom govoru posebno zahvalila stručnim i uslužnim djelatnicima, kao i najbližoj obitelji na njihovoj potpori bez koje ovaj projekt, kako kaže, ne bi bio moguć. Na kraju, ostavila nas je uz obećanje kako će se na Zeiss Vision Center adresi truditi da svi pronađu najbolji mogući vid za svoje oči.

Na otvorenju su bili prisutni i predstavnici Zeiss kompanije iz Njemačke, u ime kojih je sve prisutne pozdravio Filip Novak. Istaknuvši svoje zadovoljstvo što je 115. poslovnica otvorena upravo u Mostaru, te kao takva prva u ovom dijelu Europe, rekao je kako je Zeiss Vision Center vizionarski koncept za vizionarske poduzetnike. Dodao je kako je ovo za kompaniju Zeiss poseban trenutak jer nakon mnogo mjeseci planiranja danas uživaju u novootvorenom prostoru koji radi po istim, iznimno visokim Zeiss standardima kao i u bilo gdje drugo u svijetu. Na kraju, kao potvrdu kvalitete, kompaniji Šimić – Prskalo je uručio i Zeiss certifikat kao potvrdu kvalitete.

Nakon službenog dijela otvaranja, uzvanici su uživali u opuštenom koktel druženju, a do vašeg prvog odlaska u Zeiss Vision Center, ostavljamo vas uz kadrove unutrašnjosti kroz koje možete vidjeti dio iznimno bogate ponude okvirova među kojima se kriju posljednji trendovi, ali i one klasične uspješnice iz prethodnih sezona.

Kopirati
Drag cursor here to close