Oduševili

U Mostaru održan još jedan koncert 2Cellosa za pamćenje

Kultura / Glazba | 16. 08. 2014. u 09:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Šulić i Stjepan Hauser fascinirali su brojne fanove, koji su na mostarski Kantarevac pristigli iz svih dijelova BIH i brojnih drugih zemalja.

U njihovom drugom koncertu u gradu na Neretvi uživali su i mnogi turisti, koji su se u četvrtak zatekli u Mostaru.

Koncert su otvorili već tradicionalno „Benedictusom“, koji je bio jedna od samo nekoliko laganih stvari, jer vrlo brzim dolaskom bubnjara Dušana Kranjca na pozornicu, pretvorili su se u pravi rock bend i ekspolodirali, a zajedno s njima eksplodirala je i publika, uživajući u vrhunskim izvedbama poznatih rock hitova Michaela Jacksona, Prodigyja, Coldplaya i brojnih drugih.

Slavni čelisti izveli su i neke nove pjesme koje će se naći na nadolazećem trećem albumu, a- kao i cijeli svijet- publika u Mostaru je posebno poludjela na izvedbu pjesme „ Thunderstruck“ od AC/DC, koja je i Stjepana bacila u trans, pa je publici priuštio zabavni nastup na podu.

Iako ih je „Smooth Criminal“ od Michaela Jacksona vinuo u zvjezdane visine, upravo spotom za „Thunderstruck“ su oborili rekord na youtube-u sa preko 22 milijuna pregleda.

Od publike su tražili da pjevaju, jer, kao, oni ne znaju stihove, a u što ih je vrlo brzo razuvjerio Hauser, zapjevavši (I Can't Get No) “Satisfaction” od Rolling Stonesa.

Nakon silaska s pozornice Luka, Stjepan i Dušan, još dugo su se družili s publikom, slikajući se I potpisujući autograme.

Koncert “2Cellos pod generalnim pokroviteljstvom BH Telecoma” održan je u organizaciji agencije PRimera, kojoj je ovo treća organizacija koncerta 2Cellosa u BIH i četvrta suradnja sa Stjepanom Hauserom .

Dvojica slavnih virtuoza u Mostaru su guštali u ekskluzivnoj ponudi hotela Mepas u koji su su stigli sa kratkog odmora u Hrvatskoj.

Nakon Mostara, odmor su nastavili još nekoliko dana u Dubrovniku i Istri , nakon čega ih čekaju novi nastupi po Sloveniji, Hrvatskoj, Turskoj, Švicarskoj, Italiji, Nizozemskoj, Njemačkoj i Rusiji.

Kopirati
Drag cursor here to close