KreARTivni grad

U centru Sarajeva najkreARTivniji vikend u godini!

Lifestyle / Flash | 12. 05. 2017. u 06:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dva uspješno održana izdanja u Mostaru, Festival dizajna i umjetnosti, MODAMO.kreARTiva dolazi u Sarajevo, i to na iznimno atraktivnu lokaciju u samom centru grada. Naime, 13. i 14.5.2017. na Trgu djece Sarajeva (plato BBI centra) vas očekuje pravi mali kreARTivni grad unutar šatora površine od čak 400m2!

„Od samih početaka želja nam je da izgradimo kreARTivni grad pod šatorom, što smo ove godine i uspjeli, na što smo iznimno ponosni!“, rekla nam je Ana Ćavar, jedna od organizatorica Festivala.

Na naš upit što možemo očekivati na Festivalu, odgovara: „Možete očekivati 60 genijalnih bh. izlagača koji ručno izrađuju prekrasan nakit, kvalitetne torbice, zanimljivu odjeću, ali i druge proizvode poput ukrasa za dom ili umjetničkih slika. Na Festivalu će biti i dodatni sadržaji poput INSTAfotkalice gdje ćete moći napraviti nezaboravnu uspomenu, a svi izloženi artikli će se moći i kupiti, stoga je ovo jedinstvena prilika da za sebe ili dragu osobu odaberete lijep dizajnerski komad s MADE IN BIH etiketom. Sigurna sam da je to i najbolja pozivnica da proljetni vikend koji je pred nama prošećete do platoa BBI centra i uživate u druženju s ekipom na MODAMO.kreARTiva Festivalu!“

Festival je i ove godine u organizaciji bh. portala MODAMO.info kojem se u ovom projektu pridružio i INTERA tehnološki park u želji da zajedničkim snagama potaknu žensko poduzetništvo u kreativnim industrijama BiH, a ideju je prepoznala i Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih država koja je podržala organizaciju Festivala.

Ulaz na Festival je besplatan, a radno vrijeme Festivala sutra i prekosutra je od 10:00h – 20:00 sati, priopćeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close