...moj golube bijeli

U čemu je kvaka: Što sve traže razmažene svjetske zvijezde?

Lifestyle / Flash | 24. 07. 2017. u 10:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bogat, zgodan i lijep, pun k'o brod i - razmažen! Neke od svjetskih zvijezda imaju uistinu čudne navike, ali još čudnije zahtjeve na nastupima, turnejama ili turističkim boravcima u hotelima.

Posebno je pak zanimljivo što sve zahtijevaju glazbene i neke druge zvijezde u svojim garderobama u vrijeme nastupa.

Mariah Carey & Co. svome menadžmentu obično pošalju jednu takozvanu „stage-rider“ listu posebnih i uobičajenih želja.

Ove zvijezde uistinu imaju zastrašujuću maštu razmaženog derišta.

Mariah Carey (47)

Ova diva svoju skupocjenu stražnjicu neće sjesti na bilo kakvu fotelju ili stolicu. Standardna oprema za njezinu garderobu podrazumijeva jedan dvosjed i jedan trosjed, ali isključivo u jednoj boji. Nema govora da budu od materijala koji nije jednobojan.

Ukoliko organizatori koncerta žele izbjeći da im Mariah presječe pogledom, uz odgovarajući namještaj trebaju se postarati da u prostoru bude osam zelenih ukrasnih biljaka, s velikim listovima, te dvije elegantne vaze s bijelim ružama.

Voće, odabrane vrste sira i dražesne grickalice trebaju je čekati prilikom svakog ulaska u prostor za predah. Svježe, podrazumijeva se. Žeđ će ugasiti isključivo vinom i plemenitom markom vode. Treba joj servirati tri boce Chardonnayja, jednu bocu Cabernet Sauvignona i što je moguće više vode „Gatorade“.

Madonna (58)

Na nastupima se slavna Madonna želi osjećati kao doma. Na koncerte rado nosi vlastiti namještaj. Zahtijeva 20 slobodnih međunarodnih telefonskih linija, samo njoj na raspolaganju. Nije jasno je li na taj način želi biti stalno dostupna ili uštedjeti na roamingu za mobitel...

Ova slavna pop pjevačica nije od onih koje će nakon nastupa 'čalabrcnuti' nešto s hladne plate i otići na spavanje. Ona sa sobom vodi svog kuhara, specijalista za vegansku ishranu.

Po pitanju higijene također je autonomna - ne vjeruje u outsourcing, nego vodi svoju postrojbu za održavanje čistoće u prostorima u kojima boravi.

Navodno uvijek 'pri nozi' ima i štangu za striptiz.

Adele (29)

Kako bi održala i sačuvala vrhunsku kvalitetu svoga pjevanja, glas i grlo ''njeguje'' najboljim vinima i europskim pilsom.

Backstage kod Adele mora imati najmanje dvije boce najboljeg crnog vina (francuskog, talijanskog ili australskog), kao i 12 boca europskog piva (pilsa). Američko pivo ne dolazi u obzir!

Osim toga, njezina lista posebnih želja sadrži jednu zdjelu plemenitih čokoladnih pralina, brdo svježeg voća (bez citrusa, molim!), jednu platu svježe složenih sendviča, kao i kutiju „Marlboro Lights“.

50 Cent (42)

Tko želi da gangsta reper 50 Cent bude u dobrom raspoloženju, ne treba pomišljati na štedljivost. Nevjerojatnih 24 koktela sa škampima ovaj pjevač 'pomete' u toku večeri.

Viška bjelančevina reper se oslobađa na svoj način. Tako organizatori njegovih koncerata trebaju za 50 Centa pripremiti 100 kondoma marke „Rough Riders“. Neka se nađe.

Steven Tyler (69)

Pjevač slavnih Aerosmitha, Steven Tyler, u mlađim je godinama bio prilično probirljiv. Kad bi se nakon koncerta pred njegovom garderobom uhvatio red cura, što se u pravilu događalo, njegovi ljudi iz osiguranja puštali bi samo one koje su se svježe istuširale.


Kako to postići nakon jednog rokerskog koncerta, drugo je pitanje.

Justin Bieber (23)

Ova pop zvjezdica također je poznata po svojim ekstra željama. U svibnju je imao niz koncerata u Indiji, a jedan od zahtjeva bio je da u blizini pozornice na kojoj nastupa čeka spreman helikopter.

Dnevno mu se moralo pripremati pet menija nazvanih po njegovim pjesmicama.

Ekipa koja radi za njega na koncertima, mora, pored ostalog, sa sobom šlepati jedan kontejner u kojemu su stol za stolni tenis, Playstation, Hoverboard, njegov kauč, udobne fotelje, hladnjak, stol za masažu i naravno dovoljno prostora za odjeću.


Pored toga, jede isključivo uz pomoć srebrnog pribora za jelo, a kako bi se postigla optimalna atmosfera u prostorijama, obligatno je svježe cvijeće (ali bez ljiljana!), mirisne svijeće, proteinski napitci s okusom vanilije, organska hrana, med, sendviči i kokice sa sirom, maslac od kikirikija, biljni čajevi, dvije litre mlijeka od badema, 12 boca posebne vode, šest bočica cream-sode, energetski napitci, ali i gumi-bombone...

Lady Gaga (31)

Njezino umjetničko ime sadrži riječ Lady i tome je već puno rečeno. Šator u kojem je kisik, standardan je dio backstagea. Voli maramice s mirisom lavande. Jednako tako na lavandu mora mirisati i kupatilo. Podrazumijeva se onda da tako mora mirisati i sapun, gel za tuširanje, vodica za lice...

U prostorijama u kojima boravi ne može podnijeti šarene bukete cvijeća

Zidovi moraju biti pokriveni srebrnim folijama, ukrašeni slikama njezinih idola Davida Bowieja, Eltona Johna i Billy Holiday.


Uz nju je uvijek i lutka s ružičastim perikama.

Što se tiče jela, Lady Gaga voli jesti raznovrsno - svaki dan nešto drugo. Ponedjeljkom preferira roštilj, utorkom nešto iz azijske kuhinje, srijedom meksičku hranu, dok je nedjeljom primjerice uvijek na jelovniku purica, ali uvijek točno u 17 sati! Zakasne li kuhari i posluga... bolje da ne zakasne!

Jennifer Lopez (47)

J.Lo za svoju garderobu zahtijeva apsolutnu bjelinu. Cvijeće - bijeli ljiljani.

Ovo pravilo vrijedi i za hotelske sobe u kojima odsjeda, a moraju imati temperaturu točno 25,5 stupnjeva Celzija.

Čokolada ne smije biti u njezinoj blizini! Gdje god postoji i najmanja sumnja da bi se mogla 'skrivati' čokolada, treba temeljito počistiti prije negoli dođe latino diva.

U njezinoj garderobi mora biti 100 mirisnih svjećica.

Za njezine suradnike vrijedi stroga zabrana kontakta očima.

Njezina opsjednutost bjelinom ne prestaje čak ni na odmoru. Jenny from the Block može se opustiti samo na plaži od bijelog pijeska, na - podrazumijeva se - bijeloj ležaljci...

Selena Gomez (24)

Bivšoj zvijezdi Disneyja slava je, očito, udarila u glavu. Glasi kao posebno teška osoba.

Za nju se posebno priprema kanta za otpatke, s posebnom vrećicom unutra, a pribor za jelo je također posebna priča, od tanjura, preko šalica do ubrusa. Otvarač za boce, kako vinske, tako i pivske, toster, oštar nož, daska za rezanje, šalice i zdjele različitih dimenzija - sve je propisano, a Selena sve pregleda do u detalj.


Ona mora imati tri gajbe mineralne vode na sobnoj temperaturi, 12 boca vode „Gatorade“, isto toliko Cola Light, čajnik s više vrsta čajeva, a za jelo: plata s finim povrćem, jednako tako i s voćem, 250 grama „Pepper Jack“ sirnih nareza, toliko isto „American“ sira, 500 grama purećeg pečenja, a tu je i svježa zelena salata, dvije zrele rajčice, jedan avokado, male čašice sa senfom i majonezom, jedan bijeli i jedan integralni kruh, različite vrste grickalica. Sve mora biti originalno zapakirano i čuvano u hladnjaku ili na podlozi od leda.

Umjetnici koji karikiraju

Neki umjetnici stvar u posebnim željama uzimaju naravno s humorom: Na primjer, metal bend „Slayer”, zatražio je klanje 100 snježno bijelih koza - uključujući halal mesara.

„Bloodhound Gang” zatražio je jednom rezus majmuna, „Mötley Crüe” mitraljez, a Marilyn Manson ćelavu, bezubu prostitutku.

Kopirati
Drag cursor here to close