Tušek i Jurčić u Mostaru: Dompes donosi pozitivnu energiju u grad na Neretvi
Posjet Dompesu
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 12:02
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Dompes posjeta Humane zvijezdeDompes posjeta Humane zvijezdeDompes posjeta Humane zvijezdeDompes posjeta Humane zvijezde
0
Dompes posjeta Humane zvijezde
Dompes posjeta Humane zvijezde
Dompes posjeta Humane zvijezde
Dompes posjeta Humane zvijezde

''I dalje ćemo pomagati, koliko možemo, u izgradnji Dompesa, i nadamo se da ovo neće biti naše zadnje druženje u Mostaru'', poručili su Tušek i Jurčević.

Dan nakon nogometnog spektla godine, kako su mnogi nazvali utakmicu koju su poznate osobe iz društvenog života odigrale za izgradnju DOMPES-a, upriličena je posjeta ovoj ustanovi u izgradnji.

Predvođeni fra Ikom Skokom, osobom koja upravlja izgradnjom doma, instituciju su posjetili Krunoslav Jurčić i Branko Tušek.

U izjavi za Bljesak.info obojica su istaknula kako se u Mostaru osjetila jedna pozitivna energija, i kako im je drago da su uspjeli nešto učiniti za Dom koji će služiti studentima.

''Bilo je sjajno, završilo je rezultatom 5:5, što znači da su iz Hrvatske za ovaj projekt došle dvije petice. Ovo je divna i plemenita akcija, dali smo jedno malo srce za jedno veliko srce, za mlade ovdje u Hercegovini, uz naravno veliki angažman fra Ike Skoke i sretni smo što smo u tome sudjelovali'', istaknuo je Branko Tušek.

Dodao je kako, po njemu, ovaj centar nosi sjajno ime, te kako se nada će se zvijezde naći ovdje i kada studenti budu ulazili u dom.

''Naravno, bit ćemo na rapolaganju i za daljnu pomoć, jer ne treba štedjeti sebe i energiju za ovakve projekte, to su projekti ulaganja u mlade ljudi, a tko to ne shvaća on ne razumije ništa. Mladi će u ovom domu u jednom miru provoditi dane u pripremi za studentske obaveze, a onda izlaziti sa mostarskog sveučilišta i dati svoj puni angažman u razvoju Mostara i drugih gradova'', zaključio je Tušek.

Krunoslav Jurčić poručio je kako predvođeni Brankom Tušekom već desetak godina rade akcije slične ovoj u Mostaru.

''Nakon tih akcija izađe se uvijek sa pozitivnim emocijama i donesu se neka sredstva onima kojima je to potrebno. Posebne su to prigode, tu se osjetila posebna pozitivna energija pozitivna u Mostaru'', rekao je Jurčević.

Posebno je pohvalio organizatore i fra Iku Skoku, ''koji su uložili ogroman trud da bi sve to ovako lijepo izgledalo''.

''Nadam da smo napravili nešto za ove studente i da će ovo biti prekraasan objekt koji će služiti mladim ljudima, a ujedno s nadam da ovo neće biti naše zadnje druženje u Mostaru'', zaključio je Jurčić u izjavi za Bljesak.info.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.