Tomislav Bralić i Intrade ispunili dvoranu: Čapljinci u dahu pjevali hitove
Nije meni nikad dosta
OBJAVA: Četvrtak, 20. travnja 2017. 20:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Tomislav Bralić ČapljinaTomislav Bralić klapa Intrade ČapljinaTomislav Bralić Intrade ČapljinaTomislav Bralić klapa Intrade Čapljina
0
Tomislav Bralić Čapljina
Tomislav Bralić klapa Intrade Čapljina
Tomislav Bralić Intrade Čapljina
Tomislav Bralić klapa Intrade Čapljina

Prepuna dvorana pjevala je poznate hitove Tomislava Bralića i klape ''Intrade'', koji su poručili kako će dugo pamtiti koncert u Čapljini.

U Čapljini je u četvrtak održan glazbeni spektakl koji su mnogi nazvali koncertom godine, koji će po mnogima ostati zapisan kao glazbeni spektakl godine.

Naime, Tomislav Bralić i Klapa Intrade ispunili su do posljednjeg mjesta Gradsku sportsku dvoranu u Čapljini, a za njihov koncert tražila se ulaznica više.

Oduševljeni Čapljinci, kao i brojni gosti iz susjednih gradova, pjevali su sa Bralićem i Intradeom  hitove poput ''Stina pradidova'', ''Lipa rič'', ''Samo more nosim ja u duši''...

Članovi klape Intrade, kao i sam Tomislav Bralić, poručili su kako će im koncert u Čapljini ostati u dugom sjećanju.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.