Razvedravanje

Tijekom dana postupno smanjenje oblačnosti

Lifestyle / Flash | 13. 08. 2017. u 07:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni je jutros umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša ili lokalni pljuskovi su mogući u središnjim i istočnim područjima Bosne.

Tijekom dana očekuje se postupno smanjenje oblačnosti. Do kraja dana i u večernjim satima slijedi postupno razvedravanje.

U Hercegovini je malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar je slab do umjeren, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura će iznositi od 19 do 25, na jugu i sjeveru od 24 do 30 stupnjeva.

Temperature zraka izmjerene u 8.00 sati: Bjelašnica 4 stupnja, Ivan-sedlo i Sokolac 12, Jajce i Sarajevo 14, Bugojno, Livno, Sanski Most, Srebrenica i Tuzla 15, Banja Luka, Bihać, Prijedor i Zvornik 16, Bijeljina i Gradačac 17, Grude i Široki Brijeg 19, Trebinje 20, Mostar 21, Neum 22 stupnja.

Atmosferski tlak u Sarajevu iznosi 946 milibara, za 4 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

U Sarajevu će prijepodne biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima može pasti i malo kiše. Tijekom dana očekuje se postupno smanjenje oblačnosti. Najviša dnevna temperatura oko 22 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close