Tečajevi engleskog jezika u agenciji Verbum
Hello :)
OBJAVA: Petak, 8. rujna 2017. 15:05
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Verbum Engleski
0

Pripreme će se održavati u obliku tečaja koji će trajati od 18.9. do 1.6. po programu koji će biti prilagođen polaganju ispita na državnoj maturi. No osim toga, zainteresirani učenici imat će priliku polagati i Cambridgeov ESOL ispit čija je diploma priznata u cijelome svijetu.

Agencija Verbum kao škola stranih jezika pod vodstvom profesorice Željke Žulj postoji od 1995. godine. Nalaze se u plavoj zgradi u mostarskom naselju Vatikan i godinama održavaju tečajeve engleskog jezika za uzraste od 6 do 66 godina. Ove godine uvode i inovaciju – pripreme za državnu maturu u Hrvatskoj i Cambridge ESOL ispite.

„Uvidjeli smo kako sve veći broj srednjoškolaca odlučuje polagati državnu maturu u Hrvatskoj pa smo odlučili ove godine pozvati sve zainteresirane srednjoškolce u našu malu učionicu gdje ćemo na kreativan i zabavan način održavati pripreme za ispit iz engleskog jezika po standardima ispita na državnoj maturi u Hrvatskoj,“ rekla nam je Jelena Rozić, jedna od profesorica u agenciji.

Pripreme će se održavati u obliku tečaja koji će trajati od 18.9. do 1.6. po programu koji će biti prilagođen polaganju ispita na državnoj maturi. No osim toga, zainteresirani učenici imat će priliku polagati i Cambridgeov ESOL ispit čija je diploma priznata u cijelome svijetu.

„Iz naše učionice izašla su djeca koja su danas postala uspješni ljudi s adresama diljem zemaljske kugle. Čak i oni koji su se vratili ovdje nakon studija sad su s druge strane profesorskog stola, kao što je slučaj sa mnom i još nekoliko kolegica,“ dodaje Jelena. „Generacije su prošle kroz naša vrata i ponosni smo što svih ovih godina pratimo trendove, ali ne odustajemo od onog najvažnijeg – učenja stranih jezika kroz zabavu i smijeh.“

Osim ovog novog programa, škola nastavlja s dosadašnjim radom i drži tečajeve i za osnovnoškolce uz kreativne i interaktivne materijale te individualne tečajeve za odrasle, kao i tečajeve hrvatskog kao stranog jezika za strance.

Cijena tečaja iznosi 450 maraka s mogućnošću plaćanja u ratama i popustom na drugo dijete u obitelji.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem Facebook stranice – Verbum škola stranih jezika, na broj telefona +38763435915 ili putem maila: jelrozic@gmail.com.

Upisi počinju 11.9. i održavat će se svaki dan od 18 do 20 sati u prostorijama agencije na adresi Biskupa Buconjića 1a.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.