Shanaelle Petty

Tamnoputa Slavonka Miss Hrvatske, skandal nastao zbog dvojnice Kim Kardashian

Lifestyle / Flash | 29. 04. 2017. u 07:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova Miss Universe Hrvatske prelijepa je Shanaelle Petty, 19-godišnjakinja iz Slavonskog Broda, koja su ostale natjecateljice proglasile i misicom simpatičnosti. Koliko je simpatična uvjerila se i publika u studiju HRT-a, koju je u nekoliko navrata nasmijala svojom jednostavnošću, iako joj hrvatski nije materinji jezik, piše Index.hr.

"Moja najveća mana je to što se ne mogu probuditi ujutro, ni uz šest alarma. Sad sam imala cimericu na pripremama i izludila sam je. Riješila sam svoju manu tako što sam podmitila cimericu slatkišima pa je valjda sad sve dobro", rekla je ljepotica koja je završila Terey Sanford Highschool u Americi, a otkrila je i da ima jako puno hobija.

Njena majka je Hrvatica, a otac Amerikanac. Upoznali su se u Americi, a Shanaelle je dosad živjela u više od deset zemalja jer joj je otac vojno lice.

Pratilje novoizabrane Miss Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka, koja je proglašena i missicom fotogeničnosti.

Osim šetnje u kupaćim kostimima, koja je uvijek najdraža muškarcima, zanimljiv je dio s pitanjima žirija kandidatkinjama. Tako smo doznali da Hrvatsku vole zbog mora, dobrih ljudi i dobre hrane, da im je uzor papa Ivan Pavao II, da su otkrile svoje granice te da su spremne ići daleko.

Izbor je obilježio i miniskandal. Natjecateljica Martina Djaković, koju su mediji i publika proglasili hrvatskom dvojnicom Kim Kardashian, nije dobro podnijela to što nije ušla u deset najljepših.

Na proglašenju pobjednice oko pet finalistica okupilo se ostalih 16 natjecateljica, odnosno sve osim Martine.

Kopirati
Drag cursor here to close