Jezik POTUS-a

'Tajna šifra za akciju' s prvom damom: 'Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu'

Lifestyle / Flash | 22. 01. 2017. u 19:11 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za gotovo sve što će novi predsjednik SAD-a Donald Trump raditi unutar ili izvan zidova Bijele kuće, tajna služba ima spremne 'tajne šifre', a posebno je zanimljiva šifra za seks predsjednika i prve dame.

Ukoliko će tajni agenti zaduženi za sigurnost predsjednika SAD-a u naredne četiri godine ikada spominjati da 'Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu', većina njih će se na to sigurno samo nasmijati, barem malo, onako u sebi. To će naime značiti da su Donald Trump i Melania usred - spolnog odnosa.

'Otpadnik' je tajna šifra tajne službe za predsjednika, 'Renesansa' je šifra za 'prvu damu', a 'bosanski problem' je tajna šifra za, pogađate - seks.

Ipak, za te šifre nije zaslužan Donald Trump, nego njegov prethodnik Barack Obama, prvi predsjednik koji je nakon dugo vremena svojoj tajnoj službi naznačio da bi u Bijeloj kući moglo biti 'akcije'.

Iako je Bill Clinton bio poznat kao 'švaler' za čiju je aferu s Monicom Lewinsky i seks u Ovalnom uredu znao cijeli svijet, on nije imao tajnu šifru za spolni odnos, a posljednji predsjednik prije Obame koji je imao učestale spolne odnose u Bijeloj kući bio je, piše Huffington Post, Calvin Coolidg. Veza između njega i njegove supruge 'zaiskrila' je strašću nakon tragične smrti njihova mlađeg sina.

Naravno, sigurno se pitate što će tajna služba u slučaju da predsjednik s prvom damom zaista raspravlja o situaciji u Bosni i Hercegovini. Oni će u tom slučaju prenijeti informaciju da 'predsjednički par razmatra situaciju u Bosni'.

Kopirati
Drag cursor here to close