Singl

Swingersi objavili novi ljetni hit

Kultura / Glazba | 19. 07. 2017. u 16:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Hebem ti' je novi ljetni hit uz kojeg možete zaplesati na plaži ili pored radnog stola, a donosi nam ga grupa 'Swingers'!

Autor Robert Mareković u svojem prepoznatljivom stilu rockabilly majstora, predstavlja još jedno kvalitetno glazbeno ostvarenje s kojim će se publika lako positovjetiti. Naime, autor u pjesmi na zabavan i sebi svojstven način komentira svakodnevicu koju karakteriziraju dnevne frustracije.

'Hebem ti' je autorov komentar na često shizofrenu društvenu situaciju u kojoj se nekada nalazimo. Odmahnuti rukom na loše vijesti koje plasiraju mediji te uživati u jednostavnosti života Robertov je način kako se odhrvati negativnostima, a novi singl 'Hebem ti!' je njegov vapaj inspiriran našom svakodnevnicom, prenosi Dallas records.

"Gledajući frustracije i probleme svojih sugrađana, imao sam potrebu vrisnuti i progovoriti o tome, a kako ne sjedim u saboru i nisam političar (Bogu hvala), nego pjevam u 'Swingersima', tako je snimiti pjesmu bio jedini mogući i legitiman način za to.

Pokušao sam na duhovito-gorki način našu, ne baš blistavu, stvarnost pretočiti u format rock and roll pjesme, koliko ona to dopušta u svoje četiri minute. Nadam se da vam je urednici neće cenzurirati, da će vam se song dopasti, ili bar vas nasmijati. Ili naživcirati. Svaka reakcija je dobro došla", o novoj pjesmi kaže Robert Mareković.

Glazbu i tekst napisao je Robert Mareković, a producirao Miro Vidović. Aranžman uz Roberta Marekovića potpisuju Dragoljub Zečević i Zvonimir Bajević.

Kopirati
Drag cursor here to close