Što im pada na pamet?

Stvari koje se muškarci boje pitati ženu u krevetu

Lifestyle / Flash | 28. 02. 2017. u 20:45 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ma koliko imali odličan seks, uvijek je dobro uvesti neke novosti, malo začiniti stvari, iznenaditi i sebe i partnera ili partnericu.

I upravo se s tom mišlju i željom bore i muškarci jer – boje se pitati ono što žele!

Što im to pada na pamet, a boje se pitati svoje partnerice kad je riječ o seksi igricama? Evo ovo...

Nerijetko su upravo muškarci ti koji vode glavnu riječ u seksu, ali oni bi tako rado da glavnu riječ preuzme žena. "Hoćeš li biti dominantna?" jedno je od pitanja koje bi tako rado postavili, ali se ne usude. "Zaveži mi oči, veži mi ruke..."

Još jedna od stvari koju bi muškarci rado tražili, barem poneki, jest da svoju partnericu uključe u seks s više osoba. Ma što neki mislili o tome, mnogim muškarcima je ovo jedna od fantazija koju nisu ostvarili. Mnogi su razlozi za to, ali jedan je zasigurno strah da takvu ideju predlože svojoj partnerici, piše Večernji list

Muškarci se katkada boje tražiti svoje partnerice da ih zadovolje oralnim seksom ili da im dopuste da ih zavežu. Iako je riječ samo o seksualnoj igrici, mnoge žene to mogu shvatiti sasvim krivo.

Neki muškarci žele se malo maziti i ušuškati u krevetu pokraj svoje izabranice. No, mnogima je neugodno jer vjeruju da će ih gledati drukčije, da će biti manje – alfa mužjaci.

Kopirati
Drag cursor here to close