Opustite se

Stvari koje muškarci žele da žene znaju o seksu

Lifestyle / Flash | 07. 12. 2016. u 08:57 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve stvari su vrlo logične i - jednostavne, piše Index.hr.

1. Prestanite biti iskompleksirane

On apsolutno zna da imate celulit, strije, bore i da ne izgledate kao fotošopirana ljepotica na naslovnici nekog časopisa te nema problem s tim. Zašto? Zato što od silne strke i uzbuđenja, niti ne primjećuje takve stvari, jer ispred njega je gola žena i samo je to bitno.

2. Budite vokalne

Recite što želite, a što ne želite. Budite glasne kada vam se nešto posebno sviđa, ako već ne želite reći. U suprotnom ćemo se pitati jeste li zaspale ili nešto nije u redu, a to nije dobar znak.

3. Pokažite mu da ga želite

Budite entuzijastične te mu jasno pokažite koliko želite sve ovo. Često se pogrešno misli kako muškarci ne vole komplimente te ih ne žele toliko čuti kao žene, no to je daleko od istine. Probajte!

4. Zapovijedajte mu

Muškarci ne vole takve žene, no kada je u pitanju spavaća soba, ovakvo ponašanje je poželjno. Želite li da vas povuče za kosu, naredite mu da to učini. Udarac po guzi? Ponovno mu naredite. U svakom slučaju, to je bolje nego čekanje.

5. Predložite nove ideje

Nemojte samo ležati i čekati da on bude taj koji će predložiti nešto novo i drugačije. Budite vi ta strana koja će predložiti neštonovo, što će biti uzbudljivo za oboje. Možda već večeras.

6. Budite nježne s "njim"

Bez previše natezanja, pritisaka, zubiju i slično, jer ga to nipošto neće napaliti, već upravo suprotno - ohladiti.

Kopirati
Drag cursor here to close