Što svekrve zaista misle o svojim snahama?
Istraživanje
OBJAVA: Četvrtak, 12. siječnja 2017. 9:34
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Svekrva snaha
0

Zanima vas što svekrve zapravo misle o svojim snahama? Mi ćemo vam otkriti...

Gotovo svaka treća svekrva nije sigurna da ih snaha cijeni, a devet posto ih je sigurno da ih snaha ne cijeni uopće.

Što se odgoja djece i financija tiče, 15 posto ispitanica se smatra boljim majkama od svojih snaha, dok ih 18 posto nije znalo odgovoriti na pitanje. Tako 32 posto svekrvi svaki dan čuva unučad, 59 posto ponekad, a sedam posto ih nikada ne čuva unučad jer im snahe to ne dozvoljavaju, pokazali su podaci istraživanja 'Moja snaha i ja', koje je proveo portal MojeVrijeme.hr.

Nadalje, 83 posto ispitanica misli da im sin i snaha trebaju dijeliti kućanske poslove, 13 posto ih nije sigurno trebaju li, a četiri posto smatra da podjela na muške i ženske poslove postoji s razlogom.

Dvadeset i osam posto ispitanica svaki dan se viđa sa snahama, 20 posto nekoliko puta na tjedan, a 18 posto nekoliko puta u mjesecu, dok svaka peta svekrva snahu ne viđa gotovo nikada, piše Slobodna Dalmacija.

Isto tako, 42 posto svekrvi financijski potpomaže sinovljevu obitelj, a 27 posto povremeno. No, zanimljivo je kako 70 posto svekrvi koje financijski pomažu sinovljevoj obitelji smatra kako ih snahe ne cijene dovoljno.

Potom je 65 posto ispitanica svoj odnos sa snahom opisalo a anketi kao dobar, dok 17 posto svekrvi njihov odnos drži fantastičnim, no 18 posto misli da im je odnos loš ili nikakav.

Kako im je snaha dobra osoba misli 44 posto ispitanica iz istraživanja, a da je odlična misli 40 posto njih. Kako je sinovljeva odabranica osrednja osoba misli 13 posto svekrvi, a da je loša osoba vjeruje tri posto njih. Tako, šest posto ispitanica misli da snaha nije dobra supruga njihovom sinu, dok ih 14 posto smatra da je njihov sin mogao i bolje proći.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.