Str8

Što je istina grafita na sarajevskim tramvajima?!

Lifestyle / Flash | 10. 06. 2016. u 10:21 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brand Str8, vjerni pratitelj muškaraca, nastavlja kreativnu, zabavnu i interaktivnu kampanju #Sprayyourtruth kreiranu da ohrabri jači spol u otkrivanju svoje 'unutarnje istine'.

Nakon prvih 'ručno rađenih bilborda' kojim je kampanja najavljena, gdje je prazan prostor na sarajevskim bilbordima bio dovoljno inspirativan izazov za anonimne umjetnike koji su 'nasprejali' svoju istinu, Str8 je početak kampanje obilježio zanimljivim eventom ispred SCC-a, na kojem su posjetitelji imali priliku 'sjetiti' novi miris Str8 Live True, ali i uživati u nastupu DJ-a, grafitera i plesača.

Ponovno je istina izašla na vidjelo jer su grafiteri na velikim panoima nasprejali nova djela. Odabrana su dva pobjednička grafita čiji je vizual prenesen na sarajevske tramvaje. Na ovaj način brand STR8 je probudio 'unutarnju istinu' ovih umjetnika ali i pružio im priliku da njihova djela izađu iz anonimnosti i budu predstavljena široj javnosti.

No, to nije sve. Kreiran je microsite www.sprayyourtruth.com gdje je Str8 pozvao muškarce koji se ne boje kazati istinu, da sudjeluju i osvoje super nagrade. Svaki tjedan izvlače se dobitnici Str8 poklon paketa, a glavna nagrada je renoviranje sobe u vrijednosti od 5.000KM. Uz renoviranje, dobitniku će mladi umjetnici na zidu sobe 'nasprejati' njegovu istinu u vidu originalnog personaliziranog grafita. Nagradno natjecanje na microsite-u traje do 31.7. 2016. Za više informacija posjetite Facebook stranicu STR8 BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close