Jednodnevni događaj

Stižu 'Spalatine', prijavite se u kamp

Lifestyle / Flash | 20. 10. 2013. u 06:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

10.11. u Širokom Brijegu u SRC 'Đulić' održati će se jednodnevni kamp za cheerleding i cheerdance (navijačko akrobatski ples i pom pon ples). Navijački savez Bosne i Hercegovine (Cheer Union BiH) za sve članove saveza, ali i za one koji nisu članovi saveza, a žele se okušati u ovom sportu organizira kamp. Domaćin kampa je HPK 'Široki' inače prvi cheer klub nastao na području Bosne i Hercegovine. Osim domaćeg trenera u goste dolaze i viceprvakinje svijeta 'Spalatine', navijačice Hajduka.

Prijavu za kamp poslalo je već velik broj sportaša Bosne i Hercegovine, a ono što je bitno naglasiti da za sudjelovanje na kampu nije Vam potreban klub, ako se želite zabaviti, naučiti sve o navijačko - akrobatskom i pom pom plesu dobro ste došli.

Kamp osim za članove je i seminar za sve one koji žele postati treneri. Jer nakon kampa stječe se diploma za cheer i cheerdance. Kamp je organiziran u skladu sa svim pravilima i sistemom rada u Americi. Tako da osim samog učenja biti će i mini natjecanje među svim sudionicima kampa, a najuspješnije očekuju i nagrade.

Cheerleading je od 31.05. priznat i službeno kao sport, te je sve veće zanimanje za ovaj sport. U državi imamo 12 klubova koji su popunjeni sa članovima, a otvaraju se i novi u onim mjestima gdje još nije bilo kluba.

"Kada sam krenula u Širokom 2009. godine nisam mogla ni zamisliti da će naglo krenuti sa razvojem i u našoj državi. Ponosna sam što možemo dovesti 'Spalatine' u Bosnu i Hercegovinu, iako su blizu, ali su veoma tražene i teško ih je angažirati. Pozivam ovom prilikom sve one koji se bave plesom nebitno koji uzrast jer već na kampu imamo prijavljenih i onih sa 4 godine i onih sa 26 da dođu u Široki. Bit će to jedan lijepi plesni dan u Širokom Brijegu", izjavila je Nikolina Čolak (HPK Široki).

Sve informacije mogu se dobiti na email adresi domaćina: [email protected], naveli su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close