Pripreme u tijeku

Stampedo se pridružuje Letu3 i Psihomodu popu na Antivalentinovo koncertu

Kultura / Glazba | 17. 01. 2017. u 19:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvacima rocka, 'Letu3' i 'Psihomodo Popu', pridružuje se 'Stampedo'!

"'Stampedo je za ljubav no stvarno nema ništa protiv slogana koji to niti uključuje niti isključuje! Dođite ranije na 'Stampedo'! Mi nećemo biti predgrupa! Mi ćemo biti predigra, a za žene to je više od pola posla!", najavljuje Ivanka Mazurkijević, Stampedovo prepoznatljivo lice!

Nažalost, također iz Dallas musica navode da legendarni slovenski punkeri 'Niet' ipak neće nastupiti na 'Antivalentinovu' jer su u međuvremenu okončali svoju karijeru.

'Antivalentinovo 2' održat će se u subotu, 11. veljače 2017. godine u Domu sportova. I ovog će puta zvijezde večeri na kojoj se praznik ljubavi obilježava žestokom rock svirkom biti 'Let3' kojima će se pridružiti 'Psihomodo Pop'.

Ulaznice za dvije osobe prodaju se po pretprodajnoj cijeni od 100 kn. Broj ovih ulaznica je ograničen pa svakako preporučamo kupovinu na vrijeme. Također, u prodaji su i pojedinačne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kn. Na dan koncerta ulaznice za dvoje prodavat će se po 140 kn, a pojedinačne za 90 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), u sustavu Eventima i na eventim.hr, te u riječkom Dallas Music Shopu.

Kopirati
Drag cursor here to close