Vokabula.com

'Šta ti radiš inače?' – 'A evo, planiram ići u Njemačku' Posjeti najprije Vokabulu!

Lifestyle / Flash | 07. 09. 2016. u 06:56 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite proširiti svoje poznavanje njemačkog jezika? Koliko znate o kulturi i tradiciji njemačkoga govornog područja? Učili ste njemački, no trebate ga osvježiti? Njemački jezik Vam nije blizak? Potreban Vam je stručni njemački jezik za bolje prilike na tržištu rada? Tražite usluge prevođenja ili lektoriranja?Vokabula, centar za njemački jezik Mostar prilagođava se potrebama svojih polaznika, a sebi postavlja jasne ciljeve.

Klasični tečaj u trajanju od tri mjeseca predviđen je za svladavanje jedne razine (A1, A2, B1, B2, C1 ili C2). Princip rada orijentira se prema suvremenim metodama poučavanja. Učenje se odvija u ugodnoj i opuštenoj radnoj atmosferi, a rad u manjim grupama omogućava jednako intenzivno fokusiranje na svakog polaznika.Učionica je suvremeno multimedijalno opremljena, što omogućuje raznolike pristupe pri prezentiranju sadržaja. Učenje je zabavno, fleksibilno, brzo.

Mladi predavači Vokabule smatraju da samo zadovoljni sudionici tečaja mogu potpuno učinkovito naučiti jezik, pa je to samim time i pravilo i obrazac ponašanja prema svima koji Vokabulu izaberu kao poveznicu s njemačkim jezikom. Učite brže. Učite bolje. Budite bolji.

Zaboravite na monotono učenje. Zaboravite na učenje napamet. Uz motivaciju i trud, bez muke i kroz igru savladati ćete njemački jezik u vrlo kratkom periodu! Uz poticaj Vokabule bit ćete u mogućnosti opravdati svoje znanje na Goethe institutu. Uz Goethe način učenja ne možete pogriješiti.

Sve to i mnogo više nudimo uz najpovoljne cijene u Mostaru i regiji! Upis na tečaj njemačkog u Vokabula centru traje do 15.9.2016. a upisati se možete ovdje.

Kontakt informacije:

https://vokabula.com
[email protected]
+387 (63) 459 326 (prof. Ivana Vukadin)
https://www.facebook.com/vokabula

Ulica Kralja Petra Krešimira IV. bb
(SPC Rondo, I. kat)
88000 Mostar

Dođite i uvjerite se! Učite s osmjehom :)

Kopirati
Drag cursor here to close