Solidarnost s obiteljima poginulih: Stari most u mraku
Pet zvjezdica
OBJAVA: Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. 21:18
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Stari most mrak djecaStari most mrak djecaStari most mrak djeca
0
Stari most mrak djeca
Stari most mrak djeca
Stari most mrak djeca

Mostarci su na ovaj način uputili poruke solidarnosti s obiteljima poginulih

U znak odavanja počasti tragično stradalima u avionskoj nesreći u Mostaru u kojoj je poginulo pet osoba, večeras su na Starom most ugašena svjetla, a na njegovom luku oslikalo se pet zvjezdica.

Mostarci su na ovaj način uputili poruke solidarnosti s obiteljima poginulih.  U subotu oko 16 sati na lokalitetu između Heliodroma i Aluminiskog kombinata kod Mostara dogodila se avionska nesreća u kojoj je život izgubilo pet osoba, od kojih troje djece.

Inače, Vlada HNŽ- i Grad Mostar su 16. svibanj proglasili danom žalosti.

Podsjetimo, komemoracija za pet tragično preminulih u avionskoj nesreći bit će održana u utorak u 12.30 u Hrvatskom dom Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, potvrđeno je za Bljesak.info iz Gradske uprave.

Građani Mostara na Španjolskom trgu u nedjelju su počeli paliti svijeće za tragično preminule kako bi im uputili posljednji pozdrav i na taj način pokazali da su uz njihove najmilije u ovim teškim trenucima.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.