Veju veju pahulje

Snijeg i nad Mostarom

Lifestyle / Flash | 03. 01. 2017. u 11:54 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snijeg koji je tijekom noći i jutra padao u većem dijelu Bosne i Hercegovine zabijelio je i brda nad Mostarom.

Iako je tijekom jutra u Mostaru padala kiša, moglo se na trenutke primijetiti i pokoja pahulja.


Snijeg je padao i u Orlacu

Prema prognozama, tijekom dana, padavine će oslabiti i do kraja dana postupno prestati.

Visina novog snijega tijekom 24 sata iznosit će oko 10 cm, a na planinama i do 20 cm. Puhat će vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera, a u planinskim djelovima i pojačan.

Najviša dnevna temperatura od 0 do 6, na jugu od 5 do 11 stupnjeva. Poslije podne i večernjim satima očekuje se pad temperatura zraka.

U Bosni i Hercegovini sutra ujutro očekuje se umjereno, a ponegdje i pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana novo naoblačenje sa sjevera krajem dana i tijekom večeri uvjetovat će padavine.

U Krajini, središnjim i istočnim područjima mjestimično sa susnježicom ili slabim snijegom, ponegdje na sjeveru i sa kišom koja ledi u dodiru sa tlom, a na jugu kiša samo ponegdje.

U planinskim područjima slab snijeg. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od -11 do -5, na jugu od 1 do 3, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu od 5 do 8 stupnjeva.

U Sarajevu će biti umjereno oblačno vrijeme. Krajem dana i tijekom večeri sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura oko -6, a najviša dnevna oko 3 stupnja.

Kopirati
Drag cursor here to close