Ljeto nam se vratilo

Sljedećeg tjedna temperature u BIH do 28 stupnjeva Celzijevih

Lifestyle / Flash | 21. 05. 2017. u 15:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak jutro u Bosni i Hercegovini bit će umjereno do pretežno oblačno, a u ostatku dana, uglavnom, očekuje se sunčano vrijeme uz umjerenu naoblaku.

Tijekom poslijepodneva lokalni pljuskvi se očekuju u zapadnim, središnjim i istočnim područjima Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini. U Bosni će puhati slab vjetar sjeverog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini, slaba do umjerena bura.

Jutarnje temperature iznosit će od osam do 13, na jugu od 11 do 16, a dnevne od 18 do 24, na jugu od 24 do 28 stupnjeva Celzijevih.

U utorak očekuje se nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature kretat će se od osam do 13, na jugu od 12 do 17, a dnevne od 18 do 24, na jugu od 26 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda BiH.

U srijedu meteorolozi najavljuju nestabilno vrijeme uz povremene lokalne pljuskove i grmljavinu. U Posavini i Krajini padaline se mogu očekivati tek u večernjim satima. Jutarnje temperature od 8 do 13, na jugu od 12 do 17, a dnevne, uglavnom, od 21 do 28, stupnjeva Celzijevih.

U četvrtak je moguće nestabilno vrijeme uz povremene lokalne pljuskove. U večernjim satima pljuskovi i grmljavina zahvatit će područja u većem dijelu Bosne. Jutarnje temperature iznosit će od 8 do 14, a dnevne od 17 do 23, na jugu do 27 stupnjeva Celzijevih.

Kopirati
Drag cursor here to close