Sljedeće godine dolazi spin off X-Mena
OBJAVA: Petak, 2. lipnja 2017. 9:06
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
X man glumci
0

Sljedeće godine dolazi spin off X-Mena; ne zna se puno, ali glumit će tip iz serije Stranger Things i Maisie Williams iz Igre prijestolja

Marvel Studios nedavno je najavio “X-Men: New Mutants”, spin-off popularnih X-Mena. Radnja će pokrivati priču o manje poznatim mutantima, to jest tinejdžerima koji su “obični” (ako ih se takvima može nazvati) polaznici akademije Charlesa Xaviera. Štoviše, radi se o prvoj generaciji škole Profesora X-a, klincima koji se tek trebaju upoznati sa svojim supermoćima i načinom kako ih kontrolirati.

Charlie Heaton, zvijezda izuzetno popularne serije Stranger Things koja je podjednako impresionirala publiku i kritičare, najavljen je za ulogu Cannonballa, koji ima sposobnost letjeti brzinom mlažnjaka, a usput je osnivač New Mutantsa, mladog ogranka X-Mena.

Osim njega, javlja Telegram.hr, gledat ćemo Rosario Dawson kao doktoricu Ceciliju Reyes te Maisie Williams, poznatu po ulozi Aryje u Igri prijestolja, u ulozi Wolfsbane koja ima sposobnost pretvoriti se u vuka. Ponovno ćemo imati priliku vidjeti i Jamesa McAvoya, već četvrti puta u ulozi Charlesa Xaviera.

X-Men: New Mutants dolazi u kina u travnju 2018., a režirat će ga Josh Boone poznat po dosta hvaljenoj romantičnoj drami Krive su zvijezde.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.