Nešto ga 'pere'

Slavni glumac iz 'Prijatelja' Matthew Perry ne izgleda baš najbolje

Lifestyle / Flash | 07. 08. 2017. u 20:25 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omiljeno lice iz jedne od najpopularnijih serija svih vremena, godinama se borio s ovisnošću o opijatima i alkoholu. Sve to uzelo je veliki danak njegovom izgledu, jer Matthew Perry danas, 13 godina nakon prestanka snimanja 'Prijatelja' izgleda u potpunosti neprepoznatljivo.

Pošto njegovi najnoviji projekti nisu imali uspjeha, poznavatelji scene tvrde kako se Perry ponovno vratio alkoholu.

Fotografije koje su snimljene prošloga mjeseca idu tim tvrdnjama prilično u prilog.

"Matt je u zadnje vrijeme morao otrpjeti nekoliko uistinu snažnih udaraca - to ga je slomilo", kazao je jedan njegov prijatelj za tabloid 'National Enquirer'.

Osim kultnih "Prijatelja" i filma "Ubojica mekog srca", on praktično nije bilježio glumačke uspjehe. Čak tri serije u kojima je preuzeo glavne uloge bile su skinute s programa zbog loše gledanosti, a njegov kazališni komad 'The End Of Longing' doživio je loše kritike.

Unatoč svemu, neki njegovi drugi prijatelji tvrde kako se Perry nije vratio ni alkoholu ni drogama, nije zabrinut za sebe i posve je stabilan u privatnom životu.

Slavna, ali problematična prošlost

Sa 25 godina postao je zvijezda zahvaljujući ulozi Chandlera Binga u hit seriji 'Prijatelji'. Zajedno s Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisom Kudrow, Mattom Le Blancom i Davidom Schwimmerom, sve do 2004. godine, snimio je 10 sezona humoristične serije, koju su obožavali gledatelji diljem svijeta, a i danas, 13 godina nakon prestanka snimanja, reprizirane epizode rado se prate.

Uvijek nasmijan i simpatičan, danas 47-godišnji glumac Matthew Perry gotovo je neprepoznatljiv, a njegovom današnjem izgledu zasigurno su doprinijeli i poroci, s kojima se godinama borio.


Nije tajna da je upravo za vrijeme snimanja 'Prijatelja', Matthew Perry potražio pomoć i prijavio se u kliniku kako bi riješio svoju ovisnost od droge i alkohola.

Upravo zbog toga, u desetoj, i posljednjoj sezoni 'Prijatelja' njegova su pojavljivanja bila rjeđa. Prošao je 28-dnevni program kako bi se riješio ovisnosti o vicodinu, a njegova kilaža je iz sezone u sezonu skakala iz minusa u plus, a u jednom je trenutku imao tek 65 kilograma.

Kopirati
Drag cursor here to close