Slatko druženje: Humanitarna prodaja torti na Adventu u Mostaru
TORTE I TO
OBJAVA: Srijeda, 21. prosinca 2016. 19:34
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
torte advent
0

Festaval se održava u četvrtak, 22. prosinca u 16 sati u zimskom restoranu Adventskog grada u Mostaru.

U organizaciji Udruge Kulturist iz Mostara te u suradnji s Udrugom građana Advent, ove godine po drugi put bit će održana jedinstvena kulturno-gastronomska manifestacija Festival torti pod nazivom TORTE I TO.

Festaval se održava u četvrtak, 22. prosinca u 16 sati u zimskom restoranu Adventskog grada u Mostaru.

''Festival ima humanitarni karakter, a sav prihod od prodaje torti putem javne aukcije, ide preko Otovrene mreže za djecu kojima je potrebno skupo liječenje u inozemstvu'', poručuju iz Udruge Kulturist.

Ovogodišnja tema festivala je NAJVESELIJA ADVENTSKA TORTA za što će se natjecati veliki broj ugostiteljskih objekata iz Mostara i Hercegovine.

Svoju maštu i kreaciju brojni će eminentni slastičari pokazati kroz sadržajan i bogat program festivala u koji su uključeni mnogi koji žele i na ovaj način pomoći u liječenju oboljelih od teških bolesti. Nakon proglašenja najboljih i najmaštovitijih torti slijedi degustacija i zabavni dio programa.

''Iznimno smo ponosni što možemo ugostiti jednu ovako ''slatku'' i hvale vrijednu akciju. Nadamo se kako će se naši sugrađani i ostali posjetitelji odazvati u što većem broju, jer slastičari su zasigurno pripremili nevjerojatna i ukusna remek djela. Radujemo se iznimno slatkom humanitarnom druženju!'', poručili su organizatori Adventa u Mostaru.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.