Miroslav Škoro

Škoro za Bljesak.info: Posebno se radujem mostarskom koncertu

Lifestyle / Flash | 09. 04. 2017. u 10:36 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Posebno se radujem mostarskom koncertu jer ću tu vidjeti koliko su moje pjesme uvjetno rečeno 'dobacile preko granice', odnosno ima li tu mogućnosti i interesa da ljudi čuju nešto što nije klasični koncert. Ovo je priča u kojoj publika mora sudjelovati jednako kao izvođači i zato se to događa u prostorima koji su manji'', rekao je Miroslav Škoro za Bljesak.info uoči mostarskog koncerta.

Škoro će u Mostaru održati samostalni koncert 17. travnja u HKD Herceg Stjepan Kosača.

Mene zovu tambure

Ovo je Škorin prvi samostalni koncert nakon dugo vremena u Mostaru. Kaže kako će koncert u Mostaru biti više kazališna nego estradna priča, te kako će publici pružiti jedinstven događaj kroz svoje pjesme i ''priču o nastanku Škore''.

Rekao je kako koncert nosi naziv 'Mene zovu tambure'. Ističe da suprotno mišljenju javnosti on ne zna svirati tamburu, te da nije tamburaš, nego je pop pjevač. Dodao je kako će mostarskoj publici pružiti tri vrste svojih pjesama.

'''Tri su različite vrste pjesama koje radim u životu. Prve su pjesme po kojima sam najpoznatiji koje su nastale prije 25 godina, a one govore o ljubavi prema onome čemu pripadam. Zatim slijede pjesme koje su opće prihvaćena mjesta za jetru i kardiovaskularni sustav poput pjesme ''Otvor ženo kapiju''. Na koncertima volim pjevati i ljubavne pjesme koje nisu popularne'', objašnjava nam Škoro.

Otkrio nam je kojom pjesmom će završiti mostarski koncert.

Hercegovci zaslužuju probati moje vino

''Skupa je krenulo s pjesmom ''Ne dirajte mi ravnicu'' i ja stvarno kad ne znam što ću, pjevam tu pjesmu jer znam da će proći. Svi moji koncerti završavaju s tom pjesmom, a tako će biti u Kosači'', rekao je Škoro.

Rekao je kako se počeo baviti proizvodnjom vina, a njegovo vino će imati priliku probati i Hercegovci.

''Promocija mog vina bit će upriličena u Međugorju, jer Hercegovci zaslužuju probati moje vino'', rekao je Škoro za Bljesak.info.

Ulaznice za mostarski koncert Miroslava Škore su u prodaji na blagajni Kosače, te na recepciji hotela 'Mostar'.

Kopirati
Drag cursor here to close