Slatki Božić svima

Širokobriješke mame u akciji

Lifestyle / Obitelj | 15. 12. 2016. u 10:19 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 16. prosinca u 16.30 sati, na Trgu širokobrijeških žrtava u Širokom Brijegu održat će se humanitarna večer pod nazivom “Slatki Božić svima”.

Širokobriješke mame okupljene pod nazivom “Mame širokog srca” organiziraju humanitarnu prodaju kolača, a sav prihod od prodaje ide socijalno ugroženim obiteljima.

Slatki Božić svima zamišljen je kao skroman događaj kako bi se prikupilo nešto novca za potrebite, ali zahvaljujući velikom odazivu i angažmanu sugrađana, organizacija se podigla na višu razinu te će uz brojne sponzore i zabavne sadržaje to biti i večer na kojoj će se Širokobriježani s obiteljima moći zabaviti.

U glazbenom dijelu nastupit će etno skupina “Sinovi Hercegovine” i tamburaški sastav “Stare note”, a zabavni program upotpunit će Mažoretkinje Široki. Djecu će zabavljati Djed Božićnjak i maskota, a uz kolače, posjetitelji će moći kušati i kupiti slana peciva širokobrijeških domaćica, kao i čaj i kuhano vino, a moći će se kupiti i unikatni ručni radovi.

Širokobriješke mame – mame širokog srca pozivaju sve svoje sugrađane da dođu i zaslade sebi taj posebni dan, kako bi onima koji su manje sretni zasladili božićne blagdane.

Kopirati
Drag cursor here to close