Široki Brijeg: 211 strukovnjaka se oprostilo od srednjoškolskog obrazovanja
Maturalna zabava
OBJAVA: Petak, 12. svibnja 2017. 20:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Maturalna zabava Strukovna ŠB 2017 naslovnaMaturalna zabava Strukovna ŠB 2017Maturalna zabava Strukovna ŠB 2017Maturalna zabava Strukovna ŠB 2017Maturalna zabava Strukovna ŠB 2017
1
Maturalna zabava Strukovna ŠB 2017 naslovna
Maturalna zabava Strukovna ŠB 2017
Maturalna zabava Strukovna ŠB 2017
Maturalna zabava Strukovna ŠB 2017
Maturalna zabava Strukovna ŠB 2017

Vrijeme školovanja je proletjelo, a učenici su se s osmjehom na licu oprostili od srednje škole.

Srednja strukovna škola Široki Brijeg oprostila se od 44. naraštaja maturanata na maturalnoj zabavi održanoj u petak navečer u svadbenom salonu La Viva.

Njih 211, skupa sa svojim razrednicima i profesorima, na svečan način su se oprostili od srednjoškolskog obrazovanja.

Okupljanje je počelo fotografiranjem maturanata s roditeljima i prijateljima nakon čega su održani prigodni govori gdje su se nazočnima obratili ravnatelj SSŠ Široki Brijeg Marinko Zeljko, gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević te Kanađanka Frances Pavković, čija zaklada ''Paškin zavjet'' stipendira najbolje učenike generacije Srednje strukovne škole Široki Brijeg i Gimnazije fra Dominika Mandića.

Učenikom generacije proglašen je Robert Slišković iz 4.d razreda, a stipendiju mu je uručila Frances Pavković koja će to isto učiniti sljedećeg petka na maturalnoj zabavi Gimnazije.

Nakon protokolarnih govora, uslijedio je izlazak parova te zajedničko fotografiranje razreda, a potom večera te zabava do ranih jutarnjih sati.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
 Mali
1. Mali
prije 103 dan.
Ovaj prvi isti Ronaldo  :)
+6
-1
1
BA
Firefox