Namjere

'Sex i grad' će se snimati u Beogradu

Lifestyle / Flash | 01. 02. 2017. u 11:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanski glumac Max Ryan (50) sredinom veljače dolazi u Beograd kako bi na castingu odabrao 10 glumaca za sporedne uloge u trećem nastavku holivudskog filma 'Seks i grad'.

''Nije još specificirano koje točno profile glumaca žele i koje određene dobi'', kaže Milica Crnogorac iz uredništva srpskih novina Kurir. Dodaje kako su u tijeku pregovori hoće li se neke od filmskih scena snimati na lokacijama u Srbiji.

Do sada se film, osim u New Yorku, gdje je glavna radnja, snimao na egzotičnim lokacijama, kao što su Abu Dhabi, Malibu i Maroko. Glumac Ryan, koji u filmu 'Seks i grad 2' glumi ljubavnika žderačici muškaraca Samanthi Jones, jedan je od glavnih producenata trećeg nastavka filma, prenose 24sata.hr.

''Možda je produkciju privuklo to što je posljednjih godina dosta srpskih glumaca okušalo sreću u Hollywoodu, a svjetske su zvijezde snimale u Srbiji'', kaže Crnogorac. Takav je slučaj, dodaje, i redatelj Emir Kusturica (62), koji je za svoj film 'Na mliječnom putu' angažirao Monicu Bellucci (52). 

Dolazak ekipe 'Seksa i grada' u Beograd je, kažu, veliki kompliment za Srbiju. Glavne uloge i dalje predvode glumice Sarah Jessica Parker (51), Kristin Davis (51), Cynthia Nixon (50) i Kim Cattrall (60). Svoj dolazak u Srbiju glumac i producent Ryan najavio je i na profilu društvene mreže, a srpski mediji našalili su se kako bi se u ulozi provokativne i seksi Samanthe trebala naći bivša loto djevojka Suzana Mančić (60). Osim što su ona i glumica vršnjakinje te si sliče, obje vole otvoreno govoriti o užitku u seksu.

Kopirati
Drag cursor here to close