Severina uživala na Gorancima
Uskrs u Mostaru
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 13:48
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Severina Goranci
1

Na Uskrsni ponedjeljak Gorance posjetila najpoznatija balkanska pjevačica Severina Kojić koja je bila u pratnji sa svojim suprugom Igorom, svekrom folk pjevačem Draganom Kojićem - Kebom, i svekrvom Oljom.

Brojni zaljubljenici u prirodne ljepote prilikom posjeta Mostaru posjete i Gorance i okolicu i svrate u neki restoran i uživaju u gastronomskoj ponudi i prirodi.

Tako je na Uskrsni ponedjeljak Gorance posjetila najpoznatija balkanska pjevačica Severina Kojić koja je bila u pratnji sa svojim suprugom Igorom, svekrom folk pjevačem Draganom Kojićem - Kebom, i svekrvom Oljom. Nakon šetnje gosti su uživali u jelu u poznatoj Konobi Goranci, pišu Goranci.online.

Podsjetimo, kako je Kebina supruga Olja rođena u Mostaru, kao i Severinin suprug Igor pa nije isključeno da su Uskrs proveli s rodbinom u Ilićima.

Tijekom boravka svi su uživali u prekrasnoj prirodi, dodatno obogaćenoj lijepim vremenom.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
marko jovic
1. marko jovic
prije 119 dan.
Bas se imate cim pohvaliti.
+54
-13
6
BA
Chrome