Sergej Ćetković dolazi ponovno u Mostar
Koncert
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 12:15
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
 Sergej Ćetković dolazi ponovno u Mostar
0

U prodaji su ulaznice za sjedeća mjesta na tribinama sportske dvorane, kao i sjedeća mjesta na parteru.

Kako smo već ranije najavili nakon izuzetno uspješnoga gostovanja u ožujku mjesecu tekuće godine regionalna pop zvijezda Sergej Ćetković dolazi ponovno u Mostar.

Zbog velikoga zanimanja njegovih obožavatelja koncert će ovoga puta održati u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu, 10.10.2017., s početkom u 20 sati, priopćeno je.

U tijeku su intenzivne pripreme posebice na uređenju dvorane i sigurni smo kako će i ovoga puta popularni pjevač prirediti nezaboravan glazbeni spektakl.

Organizator koncerta agencija Promo Idea Mostar, obavještava da je jutros započela prodaja ulaznica i to u Mostaru na info pultu Mepas Malla, te na recepcijama hotela 'Brotnjo' u Čitluku, hotelu 'Park' u Širokom Brijegu i hotelu 'Mogorjelo' u Čapljini.

U prodaji su ulaznice za sjedeća mjesta na tribinama sportske dvorane, kao i sjedeća mjesta na parteru.

I sam kantautor Ćetković je poručio da ga raduje ponovna posjeta Mostaru uz obećanje kako uz pjesme neće nedostajati novih iznenađenja, plesa i svakako ugodnoga druženja.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.