Mostar

'Self-Help Fest' - Festival za druženje i razbijanje predrasuda

Lifestyle / Flash | 11. 12. 2016. u 17:19 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa mladih iz Mostara, Sarajeva i Banja Luke organizira festival pod nazivom „Self-Help Fest“.

Festival će biti održan u subotu, 17.12.2016. s početkom u 14h, u prostorijama OKC Abrašević u Mostaru. Aktivnost se organizira u okviru projekta „Self-Help Fest“, čiji je cilj okupiti mlade ljude iz Mostara, Banja Luke i Sarajeva u zajedničkoj organizaciji festivala, gdje će se za sve mlade ljude stvoriti „platforma“ za upoznavanje i druženje s različitim ljudima, čime se razbijaju predrasude i jača povjerenje. Cilj je pokazati i široj zajednici jedan od pozitivnih primjera suradnje mladih umjetnika različite nacionalne/etničke pripadnosti.

Aktivnosti koje će se implementirati kroz projekt su dvije radionice pod nazivima „DIY izdavaštvo“ i „Osnove kućne produkcije“, kao i tribina na temu „Suradnja među mladim glazbenicima i producentima različitih pripadnosti“. Festival će se završiti glazbenim dijelom programa s izvođačima iz Banja Luke, Sarajeva i Mostara.

Projekt ''Self-Help Fest'' je podržan od strane USAID-ovog projekta PRO-Budućnost koji implementira Catholic Relief Services u suradnji s Fondacijom Mozaik, Caritasom Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzle, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim vijećem u Bosni i Hercegovini, prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close