Morske radosti

Seks u moru može naškoditi vašem intimnom zdravlju

Lifestyle / Flash | 20. 07. 2017. u 07:13 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tko se nije nikada seksao u moru? Ili tko nikada nije maštao o jednoj uzbudljivoj podvodnoj romansi?

Malo vas je koji ćete odgovoriti negativno, vjerujemo, no moramo vas ražalostiti. Seks u vodi ipak nije baš toliko bezazlen i zapravo bi vas mogao narušiti zdravlje.

Bez obzira na to pričamo li o seksu u moru, bazenu, potoku, a čak i u kadi.

Seks i voda jednostavno ne idu zajedno zbog jednog vrlo važnog razloga. Da bi u seksu uživala oba partnera, podrazumijeva se da odnos neće biti bolan, a u vodi... U njoj bi vas moglo malo boljeti. Zato što voda jako brzo ispire prirodnu vlažnost vagine, što znači da će se potrebna vlažnost doslovno isprati pa će stijenke vagine biti osjetljivije i mogle bi se lako iziritirati. Tako bi posljedica podvodne romanse mogla završiti peckanjem i pojačanom osjetljivošću i kod žene i kod muškarca.

Još gore simptome mogli biste doživjeti prilikom seksa u kadi sa sapunicom.

Osim toga, klor iz bazena mogao bi vam nauditi još i više, posebno ako ste naumili odraditi seks s kondomom jer bi klor mogao biti glavni krivac njegova pucanja i smanjene djelotvornosti.

Mnogi proizvođači doduše tvrde da su njihovi kondomi vodootporni, ali stručnjaci ipak upozoravaju da je to samo jedan od dobrih marketinških trikova kojima baš ne biste trebali 100 posto vjerovati.

Stoga, ako baš želite ostvariti svoje ljetne maštarije, ostanite dalje od vode. I dalje od očiju javnosti. Za opušteniji, sigurniji i svakako zdraviji seks.

Kopirati
Drag cursor here to close