25.ožujka

Sat za planetu Zemlju u Mepas Mallu

Gospodarstvo / Promo | 23. 03. 2017. u 09:37 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Globalna akcija Sat za planet Zemlju, u svijetu poznata kao EarthHour koji organizira Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF, održava se zadnju subotu u ožujku. Suočavanje s posljedicama klimatskih promjena mora postati naša realnost, a WWF nas na to podsjeća i ove godine organizacijom desetog, jubilarnog Sata za planet Zemlju. U periodu od 20:30 h do 21:30 h pozivaju se svi građani, kompanije i organizacije svijeta na gašenje svjetla na jedan sat radi podizanja svijesti o očuvanju našeg planeta.

Sat za planet Zemlju pokrenuli su WWF (Svjetski fond za prirodu) i grad Sydney 2007. godine kada je 2,2 milijuna stanovnika Sydneya ugasilo sva nepotrebna svjetla. Slijedeći primjer Sydneyja, sat za planetu zemlju podržali su mnogi drugi gradovi svijeta, pa tako i naš Mostar.

Najpoznatije svjetske znamenitosti ponovno će utonuti u mrak ove posljednje subote u ožujku.Gašenjem vanjske dekorativne rasvjete na jedan sat i reduciranjem unutarnje, u periodu od 20:30 h do 21:30 h Mepas Mall će također podržati ovu globalnu akciju. Jedan sat koji provodimo u mraku trebao bi poslužiti kao podsjetnik da moramo osigurati održivu budućnost našeg planeta.

Ne zaboravite i vi ugasiti svoja svjetla i dati svoj doprinos Zemlji!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close